Numaramı silmemesinin ama silmiş gibi yapmasının anlamı nedir?

Engellememis. Cunku o kiz daha sonra yazdiginda mesaj tek tikte kalmamis. Iki tik olmus

Anlamak istemiyor

Anlamak istemiyor
Pes ettim artık istediğini duyana kadar devam edecek belli ki. “Kız tekrar mesaj attıktan sonra adam engellemiştir, sonradan engellemediği ne malum” yazacaktım ama o zaman da kız her gün mesaj atıyor ve hepsi de iki tik oluyo şeklinde bir cevap verecek diye korkuyorum. Yatıyorum ben pes ettim

Aynen öyle diyecekti

Kendinize yazık ediyorsunuz. Acaba bir umut var mı diye düşünüyorsunuz.
Yazmak istese kendisi yazardı bu süreç içinde. Engelleyip engellememesi önemli değil ki..
Çünkü karşı tarafın arsızlık seviyesiyle alakalıdır engel. Rahatsız etmeyeceğini bildiğin birini neden engelleyesin ? Siler geçersin.

Benim olayımdan sonra mesaj attı ve mesaj atmadan oncede hakkinda yazisi gozukmuyordu cunku. Ayyy yaptigim degerlendirme yanlismis o zaman demek bu kadar zor mu? Birde boyle dalga gecme cabalariniz yok mu olduruyor beni.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim sagduyulu ve mantikli yorumunuz icin. Muhtemelen haklisiniz. Fakat soruda da belirttigim gibi, bu kisi silmedi numarami. Ben onun numarasini silecegimi soyleyince, whatsapp profil fotografini benden gizleyerek silmis gibi yapti. Bende buna anlam veremiyorum. Dogrudan siler, rahatsiz oluyorsan engeller, hatta hic bir sey yapmayarak umursamazsin. Bundaki amaç ne?

Düşündüğünüz gibiyse eğer; hangi akla hizmet böyle bir şey yaptı kimse bilemez. Herkes bir tahminde bulunabilir fakat bunun tatmin edici bir cevabı yok maalesef. Mantıksız bir durum.

Hic aramadim. Hep whatsapp uzerinden konustuk. Whatsapp konusma gecmisimizden anlamaz mı ben oldugumu. Ayrica dogrudan engellemek yerine boyle yapmasina ne gerek var.
Adam her konuştuğu kişiyle konuşma geçmişini saklamak zorunda mı? Sizi hayatından çıkarmış, geçmişi de silmiştir ararsanız tanımak için de numarayı saklıyordur amma büyüttünüz.
Engelleyip kurtulmak yerine, bu kadar uzatmanin anlami ne? Sesini duymaya bile tahammül edemezken.
Ayrıca ben her mesaj yazisimda, mesaja kendimi tanitarak basliyorum.
Nedense sizden çok rahatsız edici, ısrarcı, talepkar bir enerji aldım. Hani böyle ısrarcı erkekler vardır hem teklif ederler reddedilince hemen özür dilerler ama yazmaktan ve kovalamaktan da vazgeçmezler. Tam onlar gibi bir enerjiniz var.

Hic aramadim. Hep whatsapp uzerinden konustuk. Whatsapp konusma gecmisimizden anlamaz mı ben oldugumu. Ayrica dogrudan engellemek yerine boyle yapmasina ne gerek var.

Ya adam neden bu numara kimindi deyip whatsappta konuşmalara baksın da arasın kim olduğunu bulsun
Yani adam kendi telefonunda hoşlanmadığı siz için neden böyle efor sarf etsin
Valla adama fazla yapışmışsınız adam da öff sildim sansın yakamdan düşsün diye size fotosunu kapatmış.

Bir daha yazarsan ya da ararsan tanıyıp yanlışlıkla dönmesin diye ? Fotoyu gizlemiş ki sal artık diye anlamış takıntılı olduğunu

Benim olayımdan sonra mesaj attı ve mesaj atmadan oncede hakkinda yazisi gozukmuyordu cunku. Ayyy yaptigim degerlendirme yanlismis o zaman demek bu kadar zor mu? Birde boyle dalga gecme cabalariniz yok mu olduruyor beni.
Başta düzgünce yazdım da siz bizle dalga geçiyor gibi konuşuyorsunuz. Mesela sizin olayınızdan sonra kız neden sert bir şekilde kavga ettiği adama mesaj atıp kendini rezil etsin? Ya kız sizle dalga geçiyor ya siz bizle. Hani haklı çıkmak için her mesajda başka ayrıntı ortaya atıyor gibisiniz. Ama siz bilirsiniz. İkna etmeye çalışmayacağım zaten numarayı silmemesi de bir şey değiştirmiyor diğer arkadaşlar da yazmış. O yüzden tartışacak da bir şey yok iyi günler.

Ergen misin ya

Alın çocukları annenizin evine gidin.

adama şu an neden sümsük dediğinizi çok merak ediyorum doğrusu
adam istemediği kadını reddetti diye mi ?
yoksa numaranı siliyorum diyen kadına bende seninkini siliyorum dedi ama kendince bir sebepten silmek yerine silmiş gibi yaptı diye mi ?
adam büyük ihtimalle bu kız yarın öbür gün yazarsa, ararsa kim olduğunu bileyim diye düşünüp numarayı silmedi
bu yüzden sümsük mü oldu ?

İnanın umursamıyor.

aynı enerjiyi bende aldım maalesef
hatta ilk defa bi konuyu okurken höfff dedim
mesela konuşma geçmişinden anlayamaz mı diye sormuş 150 kere, neredeyse her yazdığı yorumda
aynı cümleyi defalarca kurmuş gelen yorumlara cevap verirken
yahu konuşma geçmişini tutmuyor belki adam ? ki bende böyleyim, önemsemediğim insanlarla
olan whatsapp konuşmalarını tutmam, silerim
ha değer verdiklerimle 5 senelik sohbet geçmişim de durur telefonumda o ayrı konu
bu adam %99.9 konu sahibi yeniden ulaşmaya çalışırsa tanıyabilmek için silmedi numarayı ama silmiş gibi yaptı
cepte tutma niyeti olsaydı reddetmezdi, adam cepte görme zahmetine bile girmemiş direkt reddetmiş
sıfır umut yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…