- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.761
Ayyyy ağzın bal yesiiiinnnn sağlıkla gelsin inşallahErkek görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy ağzın bal yesiiiinnnn sağlıkla gelsin inşallahErkek görünüyor
Erkek görünüyor
Cok teşekkürler canım doktor yorum yapar da çıkarsa anketini oylarim. Bir kızım var bir de oğlan olsa çok iyi olur tabi Rabbım saglikli hayirli evlat versin.Erkek görünüyor
Merhaba canım yaptığın tahmin doğru çıktı bebişim kız hemen anketi oyluyorumTipi şekli kız gibi geldi bana
Şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBende biliyorum çok erken ama dayanamadım sürekli sizi takip ediyorum yorum yaparsanız çok sevinirim içim içimi yiyor çünkü çok teşekkür ederim şimdiden Eki Görüntüle 2859472
Ya çok teşekkür ederim tekrar doktora gittiğimde size resim atarım çok ama çok teşekkür ederimŞimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Kız görünüyorMerhaba arkadaslar,bebek arkadasimin bebegi, cinsiyet belli ama dr.lar iki defa yanıldı birde buraya sorayim dedim,sizce nedir cinsiyeti?
Kız gibi sankiIkra meyra merhabaa bana da bakabilir misiniz?
Başka USG varsa paylaşınIkra meyra benim içinde tahmin de bulunabilir misin :)
Evet son dr.19 haftada kesin kız dedi,benimkinide bilmistin valla bravooooAnketinde tekrar oylama şansım oylardim.Kız görünüyor
Kız görünüyor
Evet son dr.19 haftada kesin kız dedi,benimkinide bilmistin valla bravooooAnketinde tekrar oylama şansım olsa oylardim.
Evet en son dr.19. haftada kesin kız dedi,benimkinide bilmistin valla bravooooAnketinde tekrar oylama şansım oylardim.
Kız gibi sanki