- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.961
Daha küçük şimdilik kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba Ikra meyra bana da tahminde bulunabilir misin acaba 9+4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha küçük şimdilik kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba Ikra meyra bana da tahminde bulunabilir misin acaba 9+4
Merhaba. Ben doğum yaptım oğlum oldu. O zamanlar baya inanmiştim sizden kaynaklı kız olacağina :) aklıma geldi birden bu konu. Girip oyumu kullandımKız görünüyor
Merhaba acaba cinsieyti nedir benim bebeğimin sekili e çok benziyor da merak ettim11+1 yorumlar mısınız
Slm arkadaşlar nub teorisi konumuzda yaptıgım tahminleri ankete tıklayın yuzdesini görelim
Rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallah .. ecmain
Lütfen tahminde bulunduğum kişiler anketi oylasın teşekkur ederim
11 yada 12 yada 13 hafta Nub usg nizi konumuza paylaşın
11. Hafta %48
12. Hafta %91
13. Hafta %95 doğruluğu var
Eki Görüntüle 2604574
Slm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 ve 13 olmayan usg lerede yorum yapmayacam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
11+5 haftalık buradaEki Görüntüle 3359932 sırtı dönük ama
Merhaba. kızMerhaba acaba cinsieyti nedir benim bebeğimin sekili e çok benziyor da merak ettim