- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.721
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin guzel arkadasim,hemen oyladim,sevgiler.⚘⚘⚘
Doktorunuz özeldemiydi, inşallah benmkide feğişir sizinki gibi 12.haftada koz dedi ama 2 kızım var çok isterim oğlum olsun sizinki gibi bir mucizeye ihtiuacım varSelamlar bende eklemek istiyorum 16.5 haftalık aslında 14 haftaya kadar kız demişlerdi bugun ise erkek söylendi
Doktorunuz özelmiydi,Çok teşekkürler. Ramiz teorisine göre de kız demişti arkadaş vlla ne yalan söyleyeyim bende kız istiyordum bi oğlum vardı. Nasip gördük bugün pipiyi 16. Haftadayız değişmez herhalde
Kız gibi sankiMerhabalaf,Nub a göre değerldndirebilir misin?şimdiden teşekkürler
Ikra meyra ya sordun mu canım onun sayfasida kaç haftalık bebiş Allah bağışlasınNub bilenler benimkini de tahmin edebilir mi hanimlar
Erkek görünüyorNub bilenler benimkini de tahmin edebilir mi hanimlar
Cok tskler yorumunuz icinErkek görünüyor
Tsk ederim canim ilgine . Bu platformu bilmiyorum msjlasma nasil yeniyim. 12+2 idik fotoda.Ikra meyra ya sordun mu canım onun sayfasida kaç haftalık bebiş Allah bağışlasın
Allah bağışlasın canim etiket yap ismini yada yorum yapman bile yeter seni görür okur bakarTsk ederim canim ilgine . Bu platformu bilmiyorum msjlasma nasil yeniyim. 12+2 idik fotoda.
Kız görünüyorIkra meyra merhaba rica etsem yorumlayabilir misin
Erkek görünüyorNub bilenler benimkini de tahmin edebilir mi hanimlar
Sağlıkla gelsin oğlusun anketimi oyladinzmiBenim cinsiyetim belli oldu Ikra meyra ..bidin erkekbir kızım vardı. Cok şükür bide oglusum olacak insallah