- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.781
Ikra meyra bnm için tahmin yaparmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net değil USG başka USG varsa paylaşın kız sanki emin olamadımIkra meyra bnm için tahmin yaparmısın
Az önce dr dan geldim. Bana kız dedi ya 17hafta olduk. 12.haftada da kiz demisti. Tum belirtilerim erkekti amaErkek görünüyor
Yenisi ekledimNet değil USG başka USG varsa paylaşın kız sanki emin olamadım
Kız görünüyorYenisi ekledim
Erkeğim diye bağırıyorMerhabaaa bendee tahminn alablrmym
Doktorum da ilk böyle dedi pazartesi gttim kıza benzettim dedi sonra bunu gösterdm erkek demştnz diye evet bu pipi dedi ben anlamadmErkeğim diye bağırıyor
Kız gibi sanki daha önceki karanlık USG emin olmamıştımBen bugün gene kontroldeydim Ikra meyra her seferin farklı tahminde bulunuyor ama bugün met ve emin söyledi. Bakalım sen ne diyeceksin? Bemce poposu dönük ama öyle bişey demedi.
Evet bu sefer de kız dedi kesin konuştu ama ben 20. Hafta detaylıyı beklecepim emin olmak için. Teşekkür eserimKız gibi sanki daha önceki karanlık USG emin olmamıştım
Kız gibi sankiIkra meyra 12+3 ama dr göremedi net sizin tahmininiz var mıı
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde ama yanıltabilirIkra meyra bana da yorum yapar mısın cinsiyet için burada 9 haftalıktı belli olur mu bilmiyorum o haftada ama bir bakabilirsen sevinirim
Öğrenince yazacağm mutlaka teşekkür ederimKız gibi sanki
Yaa teşekkür ederim yine de cevabın içinEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde ama yanıltabilir