- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.801
Erkek görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyor
Yaaaa doktor kız demişti %85 bir oğlum var sağlıkla kız olsun çok isterim nub u kesin erkekmi Ikra meyraErkek görünüyor
9 hafta da kiz demistin simdi erkek sağlikli olsunda tsk ederim cnm❤Erkek görünüyor
Pardon cnm duzeltiyorum sanada erkek demis baska sayfada ❤Yaaaa doktor kız demişti %85 bir oğlum var sağlıkla kız olsun çok isterim nub u kesin erkekmi Ikra meyra
Erkek görünüyorIkra meyra tahmin alabilir miyim burada 12 haftalık bebeğim doktorumuz tahminde bulunmadı
Size demedim cennete dedmmYaaaa doktor kız demişti %85 bir oğlum var sağlıkla kız olsun çok isterim nub u kesin erkekmi Ikra meyra
Yaa öyle mi teşekkür ederimErkek görünüyor
Kız görünüyorIkra meyra 12+4 canm
Tsk ederm canm önceki fotolarda erkek demistin ama sorun yok 1 ay sonra öğrenince oylayacagim anketiniKız görünüyor
Önceki usg kaç haftalık bu kaç haftalik önceki daha net ise erkektir 11 12 13 haftalar olmalıTsk ederm canm önceki fotolarda erkek demistin ama sorun yok 1 ay sonra öğrenince oylayacagim anketini
Bana göre hiçbiri net değil Bu 12 +4 canm 12 +3 ve 10+2 yorumlamistin düzgün durmuyor ki nubu açık foto ataym :))Önceki usg kaç haftalık bu kaç haftalik önceki daha net ise erkektir 11 12 13 haftalar olmalı
Size demedim cennete dedmm
Ikra meyra gecen sene kizimi tahminde dogru bilmistin canim 13+3haftalik gebeyim tekrardan var mi bi tahminin