- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.741
Karından baktı ise kız vajinal ise erkek en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBuda arkadasımın. Keseye göre tahmin yapabilirmisiniztesekkürler şimdiden Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından baktı ise kız vajinal ise erkek en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBuda arkadasımın. Keseye göre tahmin yapabilirmisiniztesekkürler şimdiden Ikra meyra
Teşekkür ederimKız görünüyor
Ikra meyra cıgim.. bizim çıkıntı paralel gorunmuyor mu. Kız gibi olmasin sanki. Aslinda ben çikınti da goremedim de 1kiz1oglum var bu 3.bebisim olcak ins.Cok tskler yorumunuz icin
Evet çok erken şimdilik kız yönünde diyorum tekrar USG paylasinIkra meyra Biliyorum çok erken 11,12,13 haftalar olması lazm ama ben çatlıcam meraktan ilk bebiş :))) azcıcıcık tahmin yapsan olmazmı :))
karından ultrasın 9+4 :)
Ikra meyra cıgim.. bizim çıkıntı paralel gorunmuyor mu. Kız gibi olmasin sanki. Aslinda ben çikınti da goremedim de 1kiz1oglum var bu 3.bebisim olcak ins.
Aaa siz cizince fark ettim ya. Ne kadar bilgilisiniz hayran kaldim . Ayrica cok naziksiniz açikladiginiz icin. Yine de Rabbim bilir tabi ama. Bende oglum kucuk erkek olursa 2si iyi anlasir diye erkek olsun istiyordum hayirla. 12.haftada doktor aciklik goruyorum kesin kizdir bu dedi ama. Cok arastirdim. Erkekte zaten o aciklik kapaniyormus belli bi haftadan sonra. Heyecanla bekliyorum. Ogrenince ilk size yazicam.Eki Görüntüle 2853209
Bana paralel gelmedi
Tsk ederim mutlaka paylasicamEvet çok erken şimdilik kız yönünde diyorum tekrar USG paylasin
Kız sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşınMerhaba Ikra meyra 'cım. Benim de 12+4 ultrason görüntüm. Bize de tahmin de bulunabilirsen çok mutlu olurum
Kız sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
Kız görünüyorBunlar var birde canım Ayy beni gerçekten çok heyecanlandirdin inşallah canım. Bu gonderdiklerim de inş. net bir görüntü vardır. Cevabını dört gözle bekliyor olacağım
Çok teşekkür ederim canım inşallah. Bir oğlum var. Bu da hayırlısı olsun diyelim. 1 aya kalmaz kesinleşir diye tahmin ediyorum o zaman güzel anketini doldururum ❤Kız görünüyor
Ikra meyra bu da bacaklarının göründüğü hali canımIkra meyra canım sence cinsiyetimiz nedir? Çok merak ediyorum
Erkek görünüyorIkra meyra canım sence cinsiyetimiz nedir? Çok merak ediyorum