- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.701
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı17 haftalık bebeğim bacaklarını bağdaş kurmuş göstermedi kendisini ne heyecanla gittik hayırlısı olsun rica etsem bakabilir msnz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı17 haftalık bebeğim bacaklarını bağdaş kurmuş göstermedi kendisini ne heyecanla gittik hayırlısı olsun rica etsem bakabilir msnz
Yaaa öyle mi hayırlısı olsun teşekkür ederimEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Tipi şekli kız gibi geldi bana17 haftalık bebeğim bacaklarını bağdaş kurmuş göstermedi kendisini ne heyecanla gittik hayırlısı olsun rica etsem bakabilir msnz
Yaa hadi hayırlısı olsun bu hafta tekrardan gidecegim haber ederim insaAllah anketi oylarımTipi şekli kız gibi geldi bana
Tmm cnm hemen anketi onaylarım
Sağlıkla gelsin oğlusuncanım tahminin doğru çıktı bebişimiz erkek anketi de oyladım :)
Aminn canımmSağlıkla gelsin oğlusun
Tamam teşekkür ederimKalbim73 burası canım
Çok teşekkürler tahminimiz doğru çıktı bir oğlum olucak
Evet oyladımÜste anket var oyladinizmi
Kız gibi sankiMerhaba benım için de bakar mısınız 13+4 haftalık Ikra meyra
Kız demiştiniz bugün kız olacağını öğrendikk çook teşekkür ederim doktor yüzde 99 ama 20. Haftayı bekleyin yinede alışveriş için falan dedi inşallah kesindirKız görünüyor
İki üç haftaya kontrolum var öğrenınce ankete katılacağım :)Kız gibi sanki
Artık kızdır saglikla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirimKız demiştiniz bugün kız olacağını öğrendikk çook teşekkür ederim doktor yüzde 99 ama 20. Haftayı bekleyin yinede alışveriş için falan dedi inşallah kesindir
Oyladım bile hemenArtık kızdır saglikla gelsin prenses anketimi oylarsaniz sevinirim