- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.141
Teşekkür ederim canımKız gibi sanki 14 haftada nub olmaz ama sanki diklik olsa yada pipi olsa görünürdü olmayada bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımKız gibi sanki 14 haftada nub olmaz ama sanki diklik olsa yada pipi olsa görünürdü olmayada bilir
Altaki kız üsteki erkek sanki onun nubu yarım görünüyor biraz dik gibi geldi bana başka USG varsa paylaşınIkra meyra canım benim fotoyu görmedin sanırım bakabilir misin ikiz 13+6
Yaa bnada böyle geliyor baska yok devlette bunu verdi sadece bugün kendi doktoruma gidicem o söyleyecek büyük ihtimal paylaşırımAltaki kız üsteki erkek sanki onun nubu yarım görünüyor biraz dik gibi geldi bana başka USG varsa paylaşın
İnşallah ogrenirsiniz sağlıkla gelsin minişler benimde ikiz kızlarım var sizin çift tek yumurtaYaa bnada böyle geliyor baska yok devlette bunu verdi sadece bugün kendi doktoruma gidicem o söyleyecek büyük ihtimal paylaşırım
İnşaallah bakalım ya Allah bağışlasın ikiz kız da çok tatlı çift yumurta bizimkiİnşallah ogrenirsiniz sağlıkla gelsin minişler benimde ikiz kızlarım var sizin çift tek yumurta
Cumlemizinkini sağlıkla nasip etsin rabbimİnşaallah bakalım ya Allah bağışlasın ikiz kız da çok tatlı çift yumurta bizimki
Yok canım,doktor bi tahmin yapacaktı ben kesin değilse söylemeyin Kesinse kağıda yazın dedim çünkü cinsiyet partisi yapıcaz söylemedi 4 hafta sonra gelin dedi ben de 3 hafta sonrasına randevu aldım 30 ekimde öğrenicez inşallahYa bana da kız gibi geliyor bizimki. Sizin doktor tahminde bulundu mu?
Doktordan geldik şimdi canım baya zor gördü birini muhtemelen oda senin emin olamadıgındı çok inceledi iki hafta sonra değişmezse ikisini de kız gördüCumlemizinkini sağlıkla nasip etsin rabbim
Sağlıkla gelsinler canım evet biri net değildi USG paylaşın istersenizDoktordan geldik şimdi canım baya zor gördü birini muhtemelen oda senin emin olamadıgındı çok inceledi iki hafta sonra değişmezse ikisini de kız gördü
Amin ininşaallah valla hiç poz vermediler hep kapattılar ama doktor ikisinde de çengel falan dedi sanırım cinsiyet kısımları bunlar ben hiç bişey anlamıyorum ama attım bugün tam 14hafta bittiSağlıkla gelsinler canım evet biri net değildi USG paylaşın isterseniz
Canım şimdi sen benimkine muz da olabilir erkek de kararsızım diyorsun anladığım kadarıyla Doktorumuz gibi ne nubu varmış bizimkinin çözebilene aşk olsunBana bu USG paylasmadiniz ki burada karşıya bakıyor nubu %60 erkek olabilir derim bu bunlar yanitir ayrıca Dr gibi detaylı bakmıyorum Dr verdiği çıktıysa göre tahmin ediyorum ama senin bebeğin kafa şekli kizada yatkın
Evet olma ihtimali var ama seninkinin kafa şekli erkek gibi duruyor ama tutmayabilirCanım şimdi sen benimkine muz da olabilir erkek de kararsızım diyorsun anladığım kadarıyla Doktorumuz gibi ne nubu varmış bizimkinin çözebilene aşk olsun
Evet ikisi kız gibi sankiAmin ininşaallah valla hiç poz vermediler hep kapattılar ama doktor ikisinde de çengel falan dedi sanırım cinsiyet kısımları bunlar ben hiç bişey anlamıyorum ama attım bugün tam 14hafta bitti
10haftalık ultrasonu atmıstım bide orda kız gibi demiştin ama yanıltıcı olabilir demiştin biri saklıyor biraz da ondan yanılttı biziEvet ikisi kız gibi sanki
Anketimide oylarsaniz çok sevinirim sağlıkla gelsin prensesler10haftalık ultrasonu atmıstım bide orda kız gibi demiştin ama yanıltıcı olabilir demiştin biri saklıyor biraz da ondan yanılttı bizi
Sanki sanki kız gibi emin olamadım başka USG varsa paylaşın11+6dayım vajinal tahmininiz nedir