- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.121
Yok bu küçük olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bu küçük olmaz
Güya eşim çekmiş bir video ama çekememiş Doktoru Çekmiş beni çekmiş bebeğin hiçbişeyi görünmüyorVideo varmi canım
Daha küçük 11 12 13 haftalar olmalıMerhabalar, bu ultrason fotografina gore cinsiyet tahmininiz var midir kalbi 6+4 de 150 atiyordu simdi 9+4 gozuktu bir hafta onden gidiyormus 180 atiyordu. Bir de sag tarafa yerlesmis
Çok teşekkür ederim canım analı babalı büyüsün prensesBen doğru çıkacağından emindim oy kullanmışım zaten ama okadar kötü görüntü olduğu halde bildi ve kızım olcak teşekkür ederim Ikra meyra
Aminn kuzum cümlemizinÇok teşekkür ederim canım analı babalı büyüsün prenses
Olursa paylaşın 11 12 13 haftalar olur hiç net değil kız dedim ama olmayabilir net değil ilk bebekmi
Teşekkürler bildinizrskks sağlıkla gelsin oğlusun anketimi oylarsaniz sevinirim
Ben teşekkür ederim üsteki anketi oylarsaniz sevinirimTeşekkürler bildiniz❤❤
Erkek gibi gibiTahmın alabılır mıyım bende kuzenımın usg fotosu
E bu benimkiyle aynı Ikra meyra cığım benim diğer görüntüme kız dedin. Bi de bu açıyı göndereyim bu ne olabilir
Ya bana da kız gibi geliyor bizimki. Sizin doktor tahminde bulundu mu?Ay dünden beri bakıyorum bakıyorum anlayamadım,açıkça anlayamıyorsak zaten kızdır kesin 30 ekimde net öğrenicez o zaman anketini de oylayacağım büyük ihtimalle kız evet, benim canım kızım
Benim video var atayım mı burdan atılıyor mu?Video varmi canım
Kız gibi sanki 14 haftada nub olmaz ama sanki diklik olsa yada pipi olsa görünürdü olmayada bilirEki Görüntüle 2703543 14 Haaftalık şuan nub a göre yorumlarmısınız