- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.161
Kız gibi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi sanki
Ne oylayacagımı bilemedim birini kesin tutturdn ordan olumlu görüyorum ozaman amin inşaallah Allah razı olsunAnketimide oylarsaniz çok sevinirim sağlıkla gelsin prensesler
Evett birin gorrunmuyor dedim emin olamadım demiştimNe oylayacagımı bilemedim birini kesin tutturdn ordan olumlu görüyorum ozaman amin inşaallah Allah razı olsun
Üstte anket var ona tikliyorsun tatlımNe oylayacagımı bilemedim birini kesin tutturdn ordan olumlu görüyorum ozaman amin inşaallah Allah razı olsun
Ayy inşallahhh.allahım sağlıklı sihhatli bir şekilde hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah.Kız gibi sanki
Amin canım inşallah oyladım ama doğru yapmışımdır inşallahM Melekogretmencnn sağlıkla gelsin minnos anketimi oylarsaniz sevinirim
Erkek sankiPaylaştım canım
Şimdi kız mı erkek mi iki resime farklı yorum yaptın sana çok güveniyorumErkek sanki
havva belli oldumu cinsiyetiTeşekkür ederim canım
Oyladim canım teşekkür ederim
26 tısında randevum var ozaman belli olur umarım şuan 14 haftalık ufak olduğu için yanılma olabilir 16 haftalıkken baktırim dedim cnmhavva belli oldumu cinsiyeti
hayırlısı olsun ne istersn o olsun inş26 tısında randevum var ozaman belli olur umarım şuan 14 haftalık ufak olduğu için yanılma olabilir 16 haftalıkken baktırim dedim cnm
İki kıhayırlısı olsun ne istersn o olsun inş
Amin canım teşekkür ederimhayırlısı olsun ne istersn o olsun inş
Kız gibi sankiCanım bana da bakar mısın Ikra meyra
11+4 üm canım bacak arası böyleydi ama doktorum bişe demedi henüzKız gibi sanki