- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.181
Ikra meyra merhaba tatlı anne bize de bir tahmininiz olur mu bi türlü göremedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibiIkra meyra merhaba tatlı anne bize de bir tahmininiz olur mu bi türlü göremedik
Öğrenince size muhakkak yazacağım anketinize de oy vereceğim teşekkür ederimKız gibi
Kız gibi görünüyor eminde olamadimMerhaba Ikra meyra canım, bir tahmin alabilir miyim ben de 13+2 olduk.
Kız gibi emin olamadım başka USG paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı12+4..tahmininizi bekliyorum..
Bunlar var bir de..Kız gibi emin olamadım başka USG paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Kız diyorumBunlar var bir de..
Doktor erkek dedi ama 12.hafta olunca ben emin olamadım. Pipi fotosu da vermiş, ona da bakınca çok emin olamıyorum. Belli bir aya dek benzer gittiği için genital organlar, belki yanılmıştır diyorum..kız istediğim için..umarım bir ay sonra, yanılmışım, kızmış der doktor..Kız diyorum
Tşk ederim erkeğe benzetiniz doğru çıktı Oğluşum olacakM melekarjin anketim burası sağlıkla gelsin
Ben teşekkür ederim anketini oylarsan sevinirimTşk ederim erkeğe benzetiniz doğru çıktı Oğluşum olacak