- 7 Ağustos 2020
- 25
- 13
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.101
Bugün doktor kesin kız dedi Ikra meyra oylamıştım zaten seni yine de söyliyim dedim çok foto attım sana hatta bak bu da son bugünki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin cnmBugün doktor kesin kız dedi Ikra meyra oylamıştım zaten seni yine de söyliyim dedim çok foto attım sana hatta bak bu da son bugünki
Canım bugün geldi bu ultrason doktor ölçüm de yaptı. 27 cm dedim nub açısı. O yüzden net kız da diyemem erkek de dedi. Senin yorumun nedir?Nubu çok karışık net varsa paylasin
Evet nubu karşıya bakıyor canım erkek gibi %60 ihtimal olabilirCanım bugün geldi bu ultrason doktor ölçüm de yaptı. 27 cm dedim nub açısı. O yüzden net kız da diyemem erkek de dedi. Senin yorumun nedir?
Sağolasın kuzumEvet nubu karşıya bakıyor canım erkek gibi %60 ihtimal olabilir
E bu benimkiyle aynı Ikra meyra cığım benim diğer görüntüme kız dedin. Bi de bu açıyı göndereyim bu ne olabilirEvet nubu karşıya bakıyor canım erkek gibi %60 ihtimal olabilir
Benimkiyle aynı görüntü senin BebekCanım bugün geldi bu ultrason doktor ölçüm de yaptı. 27 cm dedim nub açısı. O yüzden net kız da diyemem erkek de dedi. Senin yorumun nedir?
Bana bu USG paylasmadiniz ki burada karşıya bakıyor nubu %60 erkek olabilir derim bu bunlar yanitir ayrıca Dr gibi detaylı bakmıyorum Dr verdiği çıktıysa göre tahmin ediyorum ama senin bebeğin kafa şekli kizada yatkınE bu benimkiyle aynı Ikra meyra cığım benim diğer görüntüme kız dedin. Bi de bu açıyı göndereyim bu ne olabilir
Bak Dr ne demiş canım acısı 30 olmalı ama 27 acisi ne kız derim nede erkek demiş Dr bende %60 olabilir dedim erkek bende direk erkek demedim kafa şeklide pek tutmuyor ama hepsini birleştirip ihtimal olabilir dedimBenimkiyle aynı görüntü senin Bebek
Kaç haftalık başka USG de paylaşın sanki kız gibi gibiRica etsem bana da bakar mısın canım Ikra meyra
Kaç haftalık başka USG de paylaşın sanki kız gibi gibi
Ay dünden beri bakıyorum bakıyorum anlayamadım,açıkça anlayamıyorsak zaten kızdır kesin 30 ekimde net öğrenicez o zaman anketini de oylayacağım büyük ihtimalle kız evet, benim canım kızımBana bu USG paylasmadiniz ki burada karşıya bakıyor nubu %60 erkek olabilir derim bu bunlar yanitir ayrıca Dr gibi detaylı bakmıyorum Dr verdiği çıktıysa göre tahmin ediyorum ama senin bebeğin kafa şekli kizada yatkın
Video varmi canımAy dünden beri bakıyorum bakıyorum anlayamadım,açıkça anlayamıyorsak zaten kızdır kesin 30 ekimde net öğrenicez o zaman anketini de oylayacağım büyük ihtimalle kız evet, benim canım kızım