- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.081
Tamam teşekkür ederim haftaya tekrar atarımİkiside kız görünüyor ama bu haftalar yanitir siz 11 12 13 haftalar paylasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkür ederim haftaya tekrar atarımİkiside kız görünüyor ama bu haftalar yanitir siz 11 12 13 haftalar paylasin
Teşekkür ederim amin inşallahSağlıkla gelsin oğlunuz
Hemen üstte ankete tıklayınIkra meyra tabi aslında aradım anketi bulamadım link verebilir misiniz
Çok teşekkür ederim canımIkra meyra tamam sayfanın üstündeymiş doğru tahmin diye oyumu kullandım :)
alprumi sağlıkla gelsin prenses anketimide oylarsaniz sevinirim
Çok teşekkür ederim canımSizin tahmininizden sonra direk doğru diye oyumu vermiştim zaten çünkü öyle hissediyordum elhamdülillah öyle de oldu
Oyladım cnm peki sende benim utrasonum için yorumda bulunabilirmisin diğer arkadaş %90 erkek demişti
Hayır oylamaniz için değil nub için paylaşım yapın 11 12 13 haftalar olunca doğru tahmin yada yanlış gelir buraya oylarsinizOyladım cnm peki sende benim utrasonum için yorumda bulunabilirmisin diğer arkadaş %90 erkek demişti
13 haftadayım bir türlü randevu alıp doktora gidemedim yoksa onu paylaşırdım yukarda burası anket yazınca öyle anladım cnmHayır oylamaniz için değil nub için paylaşım yapın 11 12 13 haftalar olunca doğru tahmin yada yanlış gelir buraya oylarsiniz
Yüzde tahmin ettiğim için burası anket dedim13 haftadayım bir türlü randevu alıp doktora gidemedim yoksa onu paylaşırdım yukarda burası anket yazınca öyle anladım cnm
Nubu çok karışık net varsa paylasinCanım biz eşimle baya inceledik. Bizimkisi baya örnek kız bebek nubu vermiş ultrasonda. Ama sen daha tecrübelisin sen ne diyorsun nubuna