- Konu Sahibi Ikra meyra
Merhaba 11 haftalık tahmin eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nub görünmüyor boyutlu olmayan usg paylaşırmısınızMerhaba, bende 11 haftadayim. Tahmin edebilir misiniz?Eki Görüntüle 2558732
Bir sure once bakmistiniz erkek dusundugunuzu soylemistinizz veee Dogru ciktii
Usg 10+5 hafta 12 haftada paylaşa bilirsinizMaalesef doktorum sadece boyutlu usg verdi bize
ErkekEki Görüntüle 2558798
Merhaba 11 haftalık tahmin eder misiniz
Hayırlısı olsun kız diyecektim nubu tam dik degildi paralelde değildi oyumu erkekten yana kullandım çünki nubu pozisyonla alakalı olabiliyor diye kararım erkek oldu kafa şeklide erkekti o yönde gittim tabi bazen kafa şekli tutmuyor oda ayrıDoktor kız gibi ama kesin değil dedi
KızIkea meyra banada yorum lütfen 11.5 haftalık
Yaaaa :)) şimdi doktordan geldim ama %90 erkek dedi .. hayırlısı neyse o olsun
11+5 erken daha tabi bizimki usg göre tahmin hayırlısı olsun saglıklı olsunYaaaa :)) şimdi doktordan geldim ama %90 erkek dedi .. hayırlısı neyse o olsun
Bilmiyorum ki doktorda birden ben sormadan %90’lik ihtimal verdi11+5 erken daha tabi bizimki usg göre tahmin hayırlısı olsun saglıklı olsun
Başka usg varmıBilmiyorum ki doktorda birden ben sormadan %90’lik ihtimal verdi
Yok , bi 10 haftalık var ..Başka usg varmı
Bilmiyorum ki doktorda birden ben sormadan %90’lik ihtimal verdi
Hadi hayırlısı .. sağlıkla gelsin paşalarımızBende aynı durumdayım dün gittim 11+3 idim ben sormadan%80 erkek dedi, İkra Meyra ise kız dedi bakalım
Hadi hayırlısı .. sağlıkla gelsin paşalarımız
Onuda paylaşınYok , bi 10 haftalık var ..