- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ankete oyunuzu kullanmayı unutmayalım dimi saglıkla gelsin minnoşunuz ilk bebekmiDoktorun tahminine gore kizdi sizde kiz dediniz tebrik ederim sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankete oyunuzu kullanmayı unutmayalım dimi saglıkla gelsin minnoşunuz ilk bebekmiDoktorun tahminine gore kizdi sizde kiz dediniz tebrik ederim sizi
Evet ilk bebegim o yuzden cok heyecanliyim Anketi yaptim bu aradaAnkete oyunuzu kullanmayı unutmayalım dimi saglıkla gelsin minnoşunuz ilk bebekmi
Merhaba bana 6 haftalıkken keseye göre kız, 12 haftalıkken de nuba kız gibi demiştiniz ama benim 2. Erkek geliyor doktor pipisini gördü 16. Haftada.Ankete 4 tahminim tutmamış 18 tahminim tutmuş kim acaba bir selam verin arkadaşlar ankete oy kullanan arkadaşlarım teşekkur ederim
Kaç haftalık erkek gibiBenimde bebeğime bakarmısın @
Nub görünmüyor başka usg varmı 11 yada 12 hafta olmalıBen anlayamıyorum yaa nedir kii
Resimler de 11+4 tü ama şuan 17 hala bilmiyorumKaç haftalık erkek gibi
Aaa göstermedimi minnoş en son kaç haftwlıkta gittiniz 12 hafta varsa oda olurResimler de 11+4 tü ama şuan 17 hala bilmiyorum
Bu 12.haftaNub görünmüyor başka usg varmı 11 yada 12 hafta olmalı
Maalesef yok dün gittim kordon vardı bacak arasında artık 17 haftalığız yinede çok teşekkürler ilginizeAaa göstermedimi minnoş en son kaç haftwlıkta gittiniz 12 hafta varsa oda olur
Erkek sankiBu 12.hafta
Doktor da erkek gibi dedi bakalım haftaya daha net bir sey soylicekmisErkek sanki
Anketime oy vermeyi umutmayın saglıkla gelsin minnoşDoktor da erkek gibi dedi bakalım haftaya daha net bir sey soylicekmis
Amin kesin belli olsun veririm oyAnketime oy vermeyi umutmayın saglıkla gelsin minnoş
Başka usg varsa tahmin ederim net degil 11 yada 12 hafta usg olmalıArkadasimin bebisi yorumlayabilir misiniz
Eki Görüntüle 2554209
Üsteki kız altaki erkek ögrenince anketimi oylarsanız sevinirimEki Görüntüle 2555875
Eki Görüntüle 2555877
kızlar benim ikizlerime de bakarmısınız cinsiyeti konusunda tahmin edebilecek var mı