- Konu Sahibi Ikra meyra
Peki cok teşekkürler doktorumuzda cinsiyetini soylediginde yazarimOlabilir de olmayabilirde kafa şeklinide bakarak oyum erkek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki cok teşekkürler doktorumuzda cinsiyetini soylediginde yazarimOlabilir de olmayabilirde kafa şeklinide bakarak oyum erkek![]()
Sizin için hayırlı olan olsun saglıkla inşallahPeki cok teşekkürler doktorumuzda cinsiyetini soylediginde yazarim![]()
11+ yada 12+ hafta olmalıBelli olurmu ya 9 +4 dü burda daha net yok malesef
Tamam diger hafta o zaman11+ yada 12+ hafta olmalı![]()
Başka usg varmı sizin usgmi
Diger hafta yazmıştınız onun için sordum usg sizinmi diyeTamam diger hafta o zaman![]()
2 li test için gittik normalde 10 gun sonraydı. Paralel ya ultrason da da boyleydi.Diger hafta yazmıştınız onun için sordum usg sizinmi diye![]()
Kız canım kaç haftalık usg 11+yada 12+ olmalı2 li test için gittik normalde 10 gun sonraydı. Paralel ya ultrason da da boyleydi.
11 + 4Kız canım kaç haftalık usg 11+yada 12+ olmalı
Aa ok 11 +4 yazmışınız saglıkla gelsin
İnşallahAa ok 11 +4 yazmışınız saglıkla gelsin❤
Net olmamakla birlikte erkek diyorum kaç haftalık 11+ yada 12+ olmalıEki Görüntüle 2562676 Bize de bakar mısın canım
Benimkini bilmiştiniz, teşekkürler.
Teşekkür ederim, inşallah.Saglıkla gelsin minnoş![]()
Kaç haftalıktı usg paylaştıgınız hatırlayamadım.dr kaçıncı haftada erkege benzettiBana kız demişti konu sahibi, doktor erkeğe benzetti :) ancak hala değişme ihtimali var bu yüzden değişirse oyumu değiştiricem![]()