- Konu Sahibi Ikra meyra
Peki cok teşekkürler doktorumuzda cinsiyetini soylediginde yazarimOlabilir de olmayabilirde kafa şeklinide bakarak oyum erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki cok teşekkürler doktorumuzda cinsiyetini soylediginde yazarimOlabilir de olmayabilirde kafa şeklinide bakarak oyum erkek
Sizin için hayırlı olan olsun saglıkla inşallahPeki cok teşekkürler doktorumuzda cinsiyetini soylediginde yazarim
11+ yada 12+ hafta olmalıBelli olurmu ya 9 +4 dü burda daha net yok malesef
Tamam diger hafta o zaman11+ yada 12+ hafta olmalı
Başka usg varmı sizin usgmi nub paralel gibi ama pusluda emin olamadımEki Görüntüle 2561987 ikra teyzemiz kız demi 11 +4
Diger hafta yazmıştınız onun için sordum usg sizinmi diyeTamam diger hafta o zaman
2 li test için gittik normalde 10 gun sonraydı. Paralel ya ultrason da da boyleydi.Diger hafta yazmıştınız onun için sordum usg sizinmi diye
Kız canım kaç haftalık usg 11+yada 12+ olmalı2 li test için gittik normalde 10 gun sonraydı. Paralel ya ultrason da da boyleydi.
11 + 4Kız canım kaç haftalık usg 11+yada 12+ olmalı
Aa ok 11 +4 yazmışınız saglıkla gelsin ❤Eki Görüntüle 2561987 ikra teyzemiz kız demi 11 +4
İnşallah teşekkürler.Aa ok 11 +4 yazmışınız saglıkla gelsin ❤
Net olmamakla birlikte erkek diyorum kaç haftalık 11+ yada 12+ olmalıEki Görüntüle 2562676 Bize de bakar mısın canım
Benimkini bilmiştiniz, teşekkürler.
Teşekkür ederim, inşallah.Saglıkla gelsin minnoş
Kaç haftalıktı usg paylaştıgınız hatırlayamadım.dr kaçıncı haftada erkege benzettiBana kız demişti konu sahibi, doktor erkeğe benzetti :) ancak hala değişme ihtimali var bu yüzden değişirse oyumu değiştiricem