- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
Benimki tahmin kızlar rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin .usg bazen yanıltıyor sizlerdede olabilir hep dogru tahmin etmiyorumkiHadi hayırlısı .. sağlıkla gelsin paşalarımız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki tahmin kızlar rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin .usg bazen yanıltıyor sizlerdede olabilir hep dogru tahmin etmiyorumkiHadi hayırlısı .. sağlıkla gelsin paşalarımız![]()
ErkekMerhaba 12hsftalık usg görüntüleri cinsiyet tahmini nedir?Eki Görüntüle 2560006 Eki Görüntüle 2560007
Erkek gibi gibi diyorum başka usg varmı 11 de olabilir 12+2 başka usg de olabilir12+2 gün tahmininiz nedir acaba![]()
Bir tanesi 12+2 bir tanesi 9+3 görüntüsüErkek gibi gibi diyorum başka usg varmı 11 de olabilir 12+2 başka usg de olabilir![]()
Teyit ettimBir tanesi 12+2 bir tanesi 9+3 görüntüsü![]()
Dr kıza be ziyor dedi hayırlısı olsunTeyit ettimerkek
![]()
Çook teşekkür ederim
Hayırlısı olsun dr daha detaylı bakıyor biz usg de gördüğümüzüDr kıza be ziyor dedi hayırlısı olsunçook tesekkür ederim
Erkek sankiMerhaba 11+4 cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ?
TesekkurlerErkek sanki![]()
Ne dik nede paralel nubu oyumu erkek kullandımTesekkurler![]()
İlk bebekmiTesekkurler![]()
Yani kizda olabilme ihtimali varNe dik nede paralel nubu oyumu erkek kullandım![]()
Evetİlk bebekmi
Olabilir de olmayabilirde kafa şeklinide bakarak oyum erkekYani kizda olabilme ihtimali var![]()