- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
Benimki tahmin kızlar rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin .usg bazen yanıltıyor sizlerdede olabilir hep dogru tahmin etmiyorumkiHadi hayırlısı .. sağlıkla gelsin paşalarımız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki tahmin kızlar rabbim gönlünüzdekini saglıkla nasip etsin .usg bazen yanıltıyor sizlerdede olabilir hep dogru tahmin etmiyorumkiHadi hayırlısı .. sağlıkla gelsin paşalarımız
ErkekMerhaba 12hsftalık usg görüntüleri cinsiyet tahmini nedir?Eki Görüntüle 2560006 Eki Görüntüle 2560007
Erkek gibi gibi diyorum başka usg varmı 11 de olabilir 12+2 başka usg de olabilir12+2 gün tahmininiz nedir acaba
Bir tanesi 12+2 bir tanesi 9+3 görüntüsüErkek gibi gibi diyorum başka usg varmı 11 de olabilir 12+2 başka usg de olabilir
Teyit ettim erkekBir tanesi 12+2 bir tanesi 9+3 görüntüsü
ErkekSizce kızım mı oğlum mu? 11+6 haftamız
Dr kıza be ziyor dedi hayırlısı olsun çook tesekkür ederimTeyit ettim erkek
Çook teşekkür ederim
Hayırlısı olsun dr daha detaylı bakıyor biz usg de gördüğümüzü ögrenince yazarsınızDr kıza be ziyor dedi hayırlısı olsun çook tesekkür ederim
Erkek sankiMerhaba 11+4 cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ?
TesekkurlerErkek sanki
Ne dik nede paralel nubu oyumu erkek kullandımTesekkurler
İlk bebekmiTesekkurler
Yani kizda olabilme ihtimali varNe dik nede paralel nubu oyumu erkek kullandım
Evetİlk bebekmi
Olabilir de olmayabilirde kafa şeklinide bakarak oyum erkekYani kizda olabilme ihtimali var