- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
Seve seve canımÜsteki kız altaki erkek ögrenince anketimi oylarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seve seve canımÜsteki kız altaki erkek ögrenince anketimi oylarsanız sevinirim
Kız gibi 11 hafta usg varsa paylaşın
Yaaa N’olur benim miniqimede yorum yapın
Carşamba günü 12 haftalık olucaz o zaman atarım , bide çok tsk ederim cvp icinKız sanki 11 yada 12 hafta usg paylaşın
10 haftada nub iki tarafa benziyor o nedenle 11 yada 12 olmalı usgCarşamba günü 12 haftalık olucaz o zaman atarım , bide çok tsk ederim cvp icin
Kız sanki
Maalesef geçen haftadan usg yok, dün 2'li tarama da aldık bunu daKız gibi 11 hafta usg varsa paylaşın
Seni hatırladım canım ben de erkek demiştim sana hayırlı evlat oldun bakalım ne çıkacakBanada erkek demiştiniz hatta baya net erkek demiştiniz kız diyince doktor şaşırmıştınız bnde çok şaşırmıştım tabi çünkü baya umutlanmıştım 2 kızım var doğal olarak değişik olsun istemiştim tabiki Rabbim in dediği olur ama hala erkek hissediyorum ayrıntılıda pozisyonu tersti cinsiyeti gözükmüyor demişti perinatolog ama 2 doktor kız gibi biride düşük kalitede bir cihazda kız demişti sonra rüyamda bebeğimin isminin koyulduğunu gördüm mavi nüfus kağıdında Ali arif yazıyordu bilemiyorum hala erkek hissediyorum pembe kıyafetleri almama rağmen az kaldı sonucu görmeye herşey den önce Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
Evet canım bizde çok merak ediyoruz Rabbim cümleye hayırlıysa eğer gönlündekini nasip etsinSeni hatırladım canım ben de erkek demiştim sana hayırlı evlat oldun bakalım ne çıkacak
İnşallah canım seni takip etmiştik kozların işin erkek teorilerine uymuştun nasip hepsi insan olmayanı arıyo benim de iki oğlum var kızım olsun çok isterim nasip artıkEvet canım bizde çok merak ediyoruz Rabbim cümleye hayırlıysa eğer gönlündekini nasip etsin
Evet canım tüm teorileri harfi harfine uygulamıştım bilimsel teorilerden takvimlere eski zaman yöntemleri beslenme diyetleri dualar ufak adaklar hepsi ama yinede herşeyin en doğrusunu tabiki rabbim kararlıyorİnşallah canım seni takip etmiştik kozların işin erkek teorilerine uymuştun nasip hepsi insan olmayanı arıyo benim de iki oğlum var kızım olsun çok isterim nasip artık
Aynen canım nasip te ne varsa o geliyo sağlıkla al kucağına inşallah evladınıEvet canım tüm teorileri harfi harfine uygulamıştım bilimsel teorilerden takvimlere eski zaman yöntemleri beslenme diyetleri dualar ufak adaklar hepsi ama yinede herşeyin en doğrusunu tabiki rabbim kararlıyor
Aminn inşallah küçük prensesimizi sağlıkla görmeye az kaldı mevlam evlat hasreti çekenleri sevindirdin inşallahAynen canım nasip te ne varsa o geliyo sağlıkla al kucağına inşallah evladını
Saglıkla gelsin prensesinizKızım oluyor, tahmininiz bende tuttu ve oyladım.