- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Netleşince anketimi oylarsanız sevinirimKesin olmamakla birlikte doktorumuzun ilk tahmini de kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netleşince anketimi oylarsanız sevinirimKesin olmamakla birlikte doktorumuzun ilk tahmini de kız
evet çok oldu öğreneli soylemistimde anketinizi de oylamistim erkek bilmistiniz☺Ögrendinizmi
Ayyy çok kişi olunca unutuyorum pardon canımevet çok oldu öğreneli soylemistimde anketinizi de oylamistim erkek bilmistiniz☺
hiç önemli değilAyyy çok kişi olunca unutuyorum pardon canım
Evet kizim olacak bildinizTahminim kızdı ögrendinizmi
Saglıkla gelsin prenses oyladınız dimi anketimiEvet kizim olacak bildiniz
EvetSaglıkla gelsin prenses oyladınız dimi anketimi
Teşekkur ederim
Saglıkla gelsin ogluş tekrar baktım nubu paralel demekki pozisyonlar çok değiştiriyor hayırlı olan buymuş ilk bebekmiSiz kız dediniz erkek çıktı Sukut u hayale uğramadım desem yalan olur
Olabilir :) Ben hala bi umut doktorun yanılmış olabileceğini düşünmek istiyorum nedense Eğer yanılmışsa da yorumu yenilerim:) ilk bebek evet :)Saglıkla gelsin ogluş tekrar baktım nubu paralel demekki pozisyonlar çok değiştiriyor hayırlı olan buymuş ilk bebekmi
Dün öğrendim sonucu sağlıklı bir kızçe annesi olucakmışım tahminlerin için teşekkürlerUsg kaç haftalık başka usg varsa paylaşın 11 +yada 12+
Saglıkla gelsin prenses evet tahmimde kız gibiydiDün öğrendim sonucu sağlıklı bir kızçe annesi olucakmışım tahminlerin için teşekkürler
Inşallah bakalım artıkSaglıkla gelsin prenses evet tahmimde kız gibiydi
Merhaba 9 haftalığız acaba bakıp bi tahmin söylermisiniz?Saglıkla gelsin prenses evet tahmimde kız gibiydi
Ben de merak ediyorum ama biraz daha bekle denildi tahmininiz var mı acaba?