- 30 Aralık 2019
- 630
- 1.292
- 33
- Konu Sahibi Ikra meyra
Canim oyumu kullandim dogru tahmin etmissin kizim olacak kesinlesti cok tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim oyumu kullandim dogru tahmin etmissin kizim olacak kesinlesti cok tesekkur ederim
Bu mesajımı ilk sayfamada yazdım dikkate alınmasını istiyorumSlm hanımlar usg net değil tekrar usg istiyorsam ve siz usg paylaşmadıysanız anketime dahil olmasanız sevinirim bundan sonra net olmayan usg lere tahmin etmicem artı 11 yada 12 olmayan usg lerede yorum yapmicam tekrar paylaşın diyorum paylaşım olmadan anketimi oyluyorsunuz lütfen yazımı dikkate alın
Dr + tam nuba denk getirmiş başka usg varmı12+4 banada yorumlarmisijiz Ikra meyra
Baska yokDr + tam nuba denk getirmiş başka usg varmı
Dr + tam nuba denk getirmiş başka usg varmı
Bu göre kız ama tutmayabilir tekrar usg olursa paylaşın .usteki 12+3 usg de kafa yapısı kız gibi ama nub göremiyorum .13+ usg olursa paylaşırsınızBaska yok
Bu göre kız ama tutmayabilir tekrar usg olursa paylaşın .usteki 12+3 usg de kafa yapısı kız gibi ama nub göremiyorum .13+ usg olursa paylaşırsınız
Erkek gibi ama nubun birazını dr + getirmiş emin olamadım başka usg varsa paylaşın
12+2 bana da yorum yaparmısınız, doğru gönderebildim mi bilemiyorumDr + tam nuba denk getirmiş başka usg varmı
12+2 günlük, bana da yorum yapabilir misiniz
Kız gibi kaç haftalık
Hemen göndereyim olması lazımdı Bunlar var birde videodan aldığım bir görüntü vardıEki Görüntüle 2596225 Eki Görüntüle 2596225 Eki Görüntüle 2596226 Eki Görüntüle 2596227