- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
Kız gibi emin olamadım nubu tam net degil başka usg paylaşınbenim icinde bir tahminde bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi emin olamadım nubu tam net degil başka usg paylaşınbenim icinde bir tahminde bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim
Adete göre 12+4 ama ultrasona gore 13+3Kız gibi kaç haftalık
Usg ler yanıtmıyorsa kız 18 hafta görünüyorsunuz ögrenemedinizmi nazlı kızmı geliyor yoksaAdete göre 12+4 ama ultrasona gore 13+3
Martin 3 ünde muaynem var. Herkes kiz istiyo eğer öyleyse eşim iki kat sevinecek. Tabi oncelikli sağlıklı olmasi
en son bu usg fotosunu verdi baska elimde yok☹ doktorda kiz gibi dedi. ins bi dahaki gidene kadar belli olur tesekkur ederimKız gibi emin olamadım nubu tam net degil başka usg paylaşın
Uykucu babasi gibi cikolata falan bana misin demedi mışıl mışıl uyuyoduUsg ler yanıtmıyorsa kız 18 hafta görünüyorsunuz ögrenemedinizmi nazlı kızmı geliyor yoksa
Kız gibiBenim içinde tahmin edebilirseniz çok sevinirim
11 yada 12 hafta olmalıIkra meyra ayy bana da tahmin lüttfenn
Çok teşekkür ederim.Kız gibi
Net değil usgler 12+ paylaşın 13 de olur sanki gibi gibi kız ama emin değilim usg olursa paylaşınBENDE TAHMİN İSTİYORUMMMMM
Yöntem nedir acabaBende de tuttu hatta arkadaşlarımınkini yolladım onlar da tuttu:)
Slm 11 yada 12 hafta usg olmalı nubu dik ise erkek paralel ise kız tahmin ediyorumYöntem nedir acaba
Bizim bu gun ikili testimiz vardi. cinsiyeti konusunda yorum yapabilir misiniz? tesekkur ederim şimdiden
malesef en son bunu bu gun ikili test icin gittigimde verdi. bir dahaki randevu 1 ay sonra dedi hic mi bir şey anlaşılmıyor bu usg denBu usg de nubu görünmüyor dr söyledimi başka usg varmı N NARGIZA_DOVLET
Nubu görülmüyor canım yoksa tahminde bulunurdum önceki usg kız demiştim dimimalesef en son bunu bu gun ikili test icin gittigimde verdi. bir dahaki randevu 1 ay sonra dedi hic mi bir şey anlaşılmıyor bu usg den
evet oncekide kiz demistiniz. Kendi doktorumda daha erken ama bana gore kiz demişti. tesekkur ederimNubu görülmüyor canım yoksa tahminde bulunurdum önceki usg kız demiştim dimi