Nü model: Okuldaki herkes bedenimi benden daha iyi biliyor

Yooo gayet mantıklı , alakasız demem . Seversin , takip edersin ama yapmazsın . Nü de böyle .

Ben bu sebeple örneğimi soru ile çeşnilendirdim :KK48:

Dediğim gibi ; kapın çaldı , o çok sevdiğin ressam , o çok savunduğun nü sanatını , senin bedenini model alarak yapmak istedi .

Hayır deme sebeblerinizi bir sorgulayın . Vaktiniz mi yok ,hazır mı değilsiniz , utanır mısınız ? Bir sebep sunuyorsunuz sonuçta .

Bunun içinde çıplak olmaktan utanmak varsa ; kimse bana nü normaldir , utanılacak bir şey de değildir demesin diyorum .

Cesaret ister , bende o cesaret yok desin , eyvallah mesela .

Teoman'ı çok severim, dinlerim, takip ederim. Konserinde beni sahneye çıkarıp şarkı söyletmek istese hayır derim.

Sahnede şarkı söylemekten utanmak varsa Teoman sevmek anormal midir?

Bu kadar subjektif bir konuda bile bu nasıl bir "beğenin" diretmesidir yorumlarda anlayamadım ya. Sanat subjektifin dibi bir alanken herkes kendi gördüğü kadarını beğenir. Şimdi bana sanattan anlamıyo etiketini yapıştırın evet ama o atılan tablolardaki kadınların vücudu güzel bile değil bana kalırsa ne estetiği ya? Doğuşun nü hali neden estetik değil o halde?

Böyle şeylerde bari insanlar anlasa keşke saygı duymayı. Ben beğenmiyorum, adamın ç*kü benim için estetik bi değer ifade etmediği için gözüme güzel gelmiyor bugüne kadarda böyle bi bakış açım var diye bi sıkıntı yaşamadım? Metallica dinleyene Ahmet Kaya diretmek gibi bir şey bu.

Yooo gayet mantıklı , alakasız demem . Seversin , takip edersin ama yapmazsın . Nü de böyle .

Ben bu sebeple örneğimi soru ile çeşnilendirdim :KK48:

Dediğim gibi ; kapın çaldı , o çok sevdiğin ressam , o çok savunduğun nü sanatını , senin bedenini model alarak yapmak istedi .

Hayır deme sebeblerinizi bir sorgulayın . Vaktiniz mi yok ,hazır mı değilsiniz , utanır mısınız ? Bir sebep sunuyorsunuz sonuçta .

Bunun içinde çıplak olmaktan utanmak varsa ; kimse bana nü normaldir , utanılacak bir şey de değildir demesin diyorum .

Cesaret ister , bende o cesaret yok desin , eyvallah mesela .
nü resimleri sevmemiz sizi neden rahatsız etti.
biz demiyoruz ki herkes sevsin herkes evine nü tablo assın.
Karışmamanız yeterlidir bizim için

Bu kadar subjektif bir konuda bile bu nasıl bir "beğenin" diretmesidir yorumlarda anlayamadım ya. Sanat subjektifin dibi bir alanken herkes kendi gördüğü kadarını beğenir. Şimdi bana sanattan anlamıyo etiketini yapıştırın evet ama o atılan tablolardaki kadınların vücudu güzel bile değil bana kalırsa ne estetiği ya? Doğuşun nü hali neden estetik değil o halde?

Böyle şeylerde bari insanlar anlasa keşke saygı duymayı. Ben beğenmiyorum, adamın ç*kü benim için estetik bi değer ifade etmediği için gözüme güzel gelmiyor bugüne kadarda böyle bi bakış açım var diye bi sıkıntı yaşamadım? Metallica dinleyene Ahmet Kaya diretmek gibi bir şey bu.
gölge etme başka ihsan istemem

"Beğenin" diretmesi yok, isteyen beğenir isteyen beğenmez. Ama kalkıp "nü seviyorsanız siz de soyunun" da demesin bir zahmet :)

Beğenmeyenlere saygı duyun diyorsunuz da, siz şu yorumlarda beğenenlere saygı görüyor musunuz?

ahahahahahaa buna cok güldüm :KK70:

Annem geldi aklima, oda illa ben birsey giyince bir yerlerden cekistirip ve o kiyafeti bozup bana sicak bir ses tonuyla aynen senin cümleni söylerdi, cok tatlisin G gizmoo567
ahahahahahaa buna cok güldüm :KK70:

Annem geldi aklima, oda illa ben birsey giyince bir yerlerden cekistirip ve o kiyafeti bozup bana sicak bir ses tonuyla aynen senin cümleni söylerdi, cok tatlisin G gizmoo567
Aynı annen gibi düşünüyorum. Bir gün Floransaya gitme fırsatım olursa Davud'u giyinik hayal edip bir de öyle bakacağım eminim öyle de muhteşem görünür. :p

Gayet normalse neden kabul etmiyorsun ?

Toplum içinde varlığı çok normal. Sanatı kısıtlayanazsın. Nü tablo evime asarım. Ama kendim insanların önünde soyunamam. Biraz karakter meselesi bu. Hani hobi olarak da yapamam :)

"Beğenin" diretmesi yok, isteyen beğenir isteyen beğenmez. Ama kalkıp "nü seviyorsanız siz de soyunun" da demesin bir zahmet :)

Beğenmeyenlere saygı duyun diyorsunuz da, siz şu yorumlarda beğenenlere saygı görüyor musunuz?

Beğenmeyenlerin yorumu "bence bla bla" diye giderken, beğenen kişilerin alıntılayıp aksini söylemesiyle başlamış zaten bu durum. Beğenende beğenmeyende saygı duysun evet, duymayıp ne yapacak zaten böyle öznel bi konuda?

Nereye varmak istediğimi ya zerre kadar anlamadınız ya da anladığınız için anlamamazlıktan geliyorsunuz :confused::confused:

Verdiğiniz örneklerle benim size sorduğumun cevabı ile alakası yok .

Ne teoman konserinin , ne sinema filminde oynamanızın ne şarkı söylemenizin .

Sonuçta bunları yapmamanızın bir sebebi var değil mi ?

O zaman nü poz vermemeknin de sizin için bir sebebi var .

Utanıyorsanız , utanırım diyin yahu zor değil .

Ve sizin için utanılacak bir his olan şeyi can siparene savunuyor olmanız , savunmakta değil aslında utanılacak ne var yahu demeniz bana komik geliyor .

Yapmaya cesareti olanı , cesaretinden dolayı takdir et ama ben yapamazdım de bari .

Ve yapmamanın nedenin de buna hazır olmamak , utanmak ... vs olduğunu söyleyiver . Dök içini rahatla . Kendin soyunma , soyunmaktan çekin ; bunda çekinecek utanacak ne var de ? İronik olan kısım bu !

X