- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 37
Bir sey olmuyor sadece Allahim affet bu insani diyoruz beynimizde sandginiz gibi tepki vermiyor sukur...utanmak ile ilgili bise buNe oluyor ciplak kadin veya erkek gördügünüzde cok merak ediyorum. Yani beyninizin hangi bölümü reaksiyon gösteriyor ? Düsüncelerinize ne yansiyor anlayamiyorumki ???
Akp kafasi nedir acaba neden bu sekilde ayrim yapiyorsunuz arkadasimiz islam sanatini secti diye mi akp kafasindan oldu....ve sadece islam sanatino kabul ettgni nereden cikardin sanat nu ve islam sanati olarak ikiye mi ayriliyor cdden bolumunuzun hakkini veriyorsunuz kimseyi de burada hor gormeyin...her seyi de siyasete baglamayin lutfen..konumuz icinde olmak degil.arastirma gorevlisi olmussun.akp kafasiyla iste.ama sanati ve sanatçıyı ayiriyorsun.sanatin bir bölümune inancın dolayisiyla tu kaka bakıyorsun
. sadece islam sanatını kabul ediyorsun
.sanati otekilestiriyor.sanatciya saygisizlik yapiyorsun.
kisaca ayrimcisin. otekilestiricisin .sanati takdir etmeyip sanatçıyı hor goruyorsun.
Yorumlarin cok guzel ilgiyle okuyorum☺
S Sevdalinka00 takma kafanı.
Neden benim kafam mı almaz asagilayici yazma olur mu neye bosverip vermeyeceğime kendim karar veririm...
Canim ya cidden niye gerildim ben sagol bak beni dusundun takmayim bosvereyim elbette ne anlarin ben nu den alanimla ilgileneym TÜRK EDEBIYATI ☺eğitimciyim ama anlayamiyotm bana anlatsana nasil anlarim lutfen...bosver deyip bilgilenmemi engelleme beni bu konuda aydinlatS Sevdalinka00 takma kafanı sen boşver.
Dün bu konuyu gördüm, okudum hatta eşimle konuştuk ama üzerinde durmadım. Üzerinde durulacak sayfalarca konuşulacak bir konu gibi gelmemişti. Ne kadar önem vermişsiniz. Sanat gorecelidir, kimi nü eserleri beğenir kimi beğenmez. Ama bunu günah, ayıp, utanç verici, şehvet duyguları uyandırıyor diye beğenmediğini belirtmek tuhaf. Çünkü sanatın içinde bu kavramlara yer yok. Nü tabloya bakıp şehvet duyacak adam zaten öküzün önde gideni, abazanin bayrak taşıyanidir...
Ausencia çok sormussun çok ugrasmissin ben cevap vereyim bari sana. Sen sormadan ya da senin yazdıklarını okumadan önce konuştuk bu konuyu eşimle. İyi bir ressam teklif etse poz veririm. Evimde de tablo olmasa da nü fotoğraf var. Şimdi sevmeye ya da savunmaya hak kazandım mı?
S Sevdalinka00 sen niye o kadar celallendin güz
Celallenmedim guzel kardesim okuduysan...her seyi siyasete baglamayi anlayamadim...ve mesajlarda biz anlamiyoruz ya nu sanatindan toplumu geri birskmis oluyoruz o yuzden neyse yaa ben yazmayim coook anlayanlar yazsin kendi sayfama gideyim kimsenin yargilanmadigu yere..
yahu ben şimdi yerimi biliyorum.
Burada dua sayfaları filan da gördüm.
Şimdi içine dalıp dan dun ne gerek var ne saçma gibi laflar yazsam aynı muameleyi ben de görürüm.
Bi rahat bırakın insanları .İstediğimizi sanat buluruz istediğimizi severiz bunun hesabını mı vereceğiz size .
Rahat birakiyoruz cikiyorum konu ve sayfanizdan sizin gibi düşünmeyenlere tahammülümüz yok...yahu ben şimdi yerimi biliyorum.
Burada dua sayfaları filan da gördüm.
Şimdi içine dalıp dan dun ne gerek var ne saçma gibi laflar yazsam aynı muameleyi ben de görürüm.
Bi rahat bırakın insanları .İstediğimizi sanat buluruz istediğimizi severiz bunun hesabını mı vereceğiz size .
akp kafası sanatı yargılayan kafadır. bir heykele anlamadığı halde ucube diyebilen kafadır.Akp kafasi nedir acaba neden bu sekilde ayrim yapiyorsunuz arkadasimiz islam sanatini secti diye mi akp kafasindan oldu....ve sadece islam sanatino kabul ettgni nereden cikardin sanat nu ve islam sanati olarak ikiye mi ayriliyor cdden bolumunuzun hakkini veriyorsunuz kimseyi de burada hor gormeyin...her seyi de siyasete baglamayin lutfen..
S Sevdalinka00 beni hiç alıntılamamışsınız vallahi kırıldım. Herkesten tek tek o kadar alıntı yapmışsınız, beni niye alıntılamadınız? Beni beni Bihterini?
Beni Allah böyle yaratmissa nesinden utanacagim ?Bir sey olmuyor sadece Allahim affet bu insani diyoruz beynimizde sandginiz gibi tepki vermiyor sukur...utanmak ile ilgili bise bu