- 12 Temmuz 2006
- 55.531
- 212.913
- 52
Harbiden niye bu kadar tartıştık bende anlamadım mune
Bir gün ''nü '' hakkında bu kadar itiraz mesajı yazacağım aklıma dahi gelmezdi .
20 Aralık tarihini kendi içimde Dünya Nü Günü ilan ediyorum , her sene bu gün bir nü ressamın biyografisini okuyarak kutlayacağım bu günü .
Bu arada ben gereken cevaplarımı aldım . Olayı kendi içimde neticeye de bağladım . Şİmdi salonuma geçip Jean Auguste nin Odalık tablosu karşısında sanat için soyunmakla ilgili bir kaç makale okuyup bu konu da kendimi törpüleyeceğim
Bazen kaptırıyorsunuz kendinizi, size diyorum ama bende yapıyorum arada, bakıyorum çok abartmışım kendime susma cezası veriyorum hemen
Sanat için soyunmak makaleleri mi okuyacaksın bence doğru makaleleri okumalısın, mesela X bir şarkıcı sanat için soyundum da diyebiliyor ama onunki tümüyle medyatiklik ve magazinsel
Resimleri seviyorum, resim çizebilmek gerçekten sanat ve yetenek, ayrıca hayal güçlerini takdir ediyorum, çöp adam bile çizme kabiliyetim olmadığından sanırım
Kabiliyetim olsaydı neler çizmezdim. Sanattan anlamıyorum demiştim, fakat benim için Da Vinci tam bir yetenek abidesidir, resim yeteneği veya belki de resim çizerken ki hayal dünyasının genişliği onu birçok alanda araştıran, buluşlara imza atan bir adam haline getirmiş.