Harbiden niye bu kadar tartıştık bende anlamadım mune
Bir gün ''nü '' hakkında bu kadar itiraz mesajı yazacağım aklıma dahi gelmezdi .
20 Aralık tarihini kendi içimde Dünya Nü Günü ilan ediyorum , her sene bu gün bir nü ressamın biyografisini okuyarak kutlayacağım bu günü .
Bu arada ben gereken cevaplarımı aldım . Olayı kendi içimde neticeye de bağladım . Şİmdi salonuma geçip Jean Auguste nin Odalık tablosu karşısında sanat için soyunmakla ilgili bir kaç makale okuyup bu konu da kendimi törpüleyeceğim
Hahahaha :)
Bu huyumuz da mı benziyor? :) birşey de benzemesin diyorum ama!
A atlantistengelenkadin kendimi pinterestte nü fotoğraf ararken buldum, gece gece ayarlarımı bozdu bu başlık
Maşallah değil mi ama abilere
(Dikkat cıbıl erkek)
http://61.media.tumblr.com/4d54cbf3076a7dd3546297dfe0b8a741/tumblr_mxdrpauCpT1qiqw4ao1_500.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/52/e5/50/52e55027295f299ece11bb42ac297c82.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/7c/5e/fe7c5e37a8443a235d917576c74a203a.jpg
26 yaşındayım hala çöp adamdan hallice çiziyorum Mune. Nü çizsem Allah korusun ne çıkar ortayaResim çizmek istediğinizde de Nü çizmeye başlıyorsunuzsanırım alt beyin oyun oynuyor bize, yüzyıllar önce varolmuş atalarımızın genetik kodları yüzünden olsa gerek, çöp adamlar bile nü olabiliyor
Çizimde bende berbatım, resmen sanat katiliyim26 yaşındayım hala çöp adamdan hallice çiziyorum Mune. Nü çizsem Allah korusun ne çıkar ortaya
Sana aynen katiliyorum cook dogru yazmissin canimelbette güzel yaratılmışız naif yaratılmışız ancak erkeklerin haz duygularını beslemeye yardımcı olan onların beyinlerinin içinde rüyalarında her türlü fantazilerinde kullanmalarına izin vermek
bilemedim yanii görmek size haz veriyor dimi
ya erkeklereyani biri anlatsın dedim ama ben anlayamam bunu yok ya
Uryan gelip uryan gideceksek hic giyinmeyelim ciplak olalim disarda sokakta yiginla ciplak insan sürüsü Allah korusun bence ortunmek de sanattir nu resim sanat olabilir bana gore degil...insan vucudunun ciplak hali evimin ortasinda olsa geken giden akrabalarim tovbe ceker gider☺☺lutfen bi dusunun bizim toplumumzda nu model olmak nasil algilanir soyunmak bu kadar mi normal....Çıplaklık diyince aklına seksten başka bir şey gelmeyen yurdum insanı nü'den ne anlar. İtiraz edenlere de şaşıyorum, dervişin zikri neyse fikri de odur. Hepimiz üryan geldik üryan gidicez, siz tartışa durun hala
Kimseye soyunduğu icin ahlaksiz diyemeyiz bir insani yargilayacak mercii biz degiliz herkes ozgur ancak sunu anlayamadim bir toplumun ilerlemesi soyunmakla mi oluyor insanlari kusumseyip siz gibiler yuzunden diyemezsiniz ne yani cahil miyiz bize nu resim ve nu modelligi dogru gelmiyorsa...insan vucudu mahremdir cok genel konusup buyuk bir kesimi kucuk gordunuz sukur cahil degilm egitimciyim...bir insani begenmedigi bir seyden oturu hor göremezsiniz herkes fikrini yazıyorsa buraya tahammul edebilelim ortunmek iyi ki var bu da sanat bence...kimseyi yargilamayalimSanatın toplum için yapıldığını savunanlar, bizim ülkemizde düşüncelerinden vazgeçmek zorundalar.
Toplumumuza ve genel geçer ahlak yargılarımızla sanata yön verecek ya da bir şey oluşturmaya çalışacak olsaydık, bırakın nü resimleri, okuma yazma bile bilmiyor olurduk.
Nü model olmak ya da insanın hayalinden nü bir kadın çizmesi arasında hiçbir fark yoktur.
Bunu burada ahlaksızlık, edepsizlik hatta ar yoksunu olmakla suçlayacak üyelerimize şimdiden söylüyorum, sizin gibiler yüzünden dünyanın yuvarlak olduğunu bile öğrenemeyecektik.
İnsanlık tarihi boyunca sizin gibiler hep vardı ama bir şeylerin icadı ve sanatın çeşitli kollarla başlaması hep sizin bu baskılarınıza baş kaldırıştan çıktı.
Herkes anladığı konuda ahkam kessin lütfen, daha fotoğrafa 'resim çektirmek' diyen insanların kalkıp burada en önemli sanat akımlarından biri olan nü çalışmaları eleştirmelerine dayanamayacağım...
Ha bir de ciplaklik deyince aklimiza o dediginiz sey gelmiyor utanmak geliyor ...kimse itiraz etmiyo soyunsunlar bize ne madem sanat icin Allahim sen koruÇıplaklık diyince aklına seksten başka bir şey gelmeyen yurdum insanı nü'den ne anlar. İtiraz edenlere de şaşıyorum, dervişin zikri neyse fikri de odur. Hepimiz üryan geldik üryan gidicez, siz tartışa durun hala
Neden burada parti adi veriyorsunuz siyasi içeriğe giriyor ayrica ciplak poz vermesiyle akp ne alaka cok ilginc dimi...her konuyu siyasete baglamayi nasil da iyi biliyoruz tebriklerbu adam AKP li.
aferin beğendim bu pozunu.
yakışmış