Nü model: Okuldaki herkes bedenimi benden daha iyi biliyor

Bazen kaptırıyorsunuz kendinizi, size diyorum ama bende yapıyorum arada, bakıyorum çok abartmışım kendime susma cezası veriyorum hemen

Sanat için soyunmak makaleleri mi okuyacaksın bence doğru makaleleri okumalısın, mesela X bir şarkıcı sanat için soyundum da diyebiliyor ama onunki tümüyle medyatiklik ve magazinsel

Resimleri seviyorum, resim çizebilmek gerçekten sanat ve yetenek, ayrıca hayal güçlerini takdir ediyorum, çöp adam bile çizme kabiliyetim olmadığından sanırım
Kabiliyetim olsaydı neler çizmezdim. Sanattan anlamıyorum demiştim, fakat benim için Da Vinci tam bir yetenek abidesidir, resim yeteneği veya belki de resim çizerken ki hayal dünyasının genişliği onu birçok alanda araştıran, buluşlara imza atan bir adam haline getirmiş.

bu kadar sayfa ne konuştunuz ? iyiki misafir geldi uykum var şimdi de

Resim çizmek istediğinizde de Nü çizmeye başlıyorsunuz sanırım alt beyin oyun oynuyor bize, yüzyıllar önce varolmuş atalarımızın genetik kodları yüzünden olsa gerek, çöp adamlar bile nü olabiliyor

26 yaşındayım hala çöp adamdan hallice çiziyorum Mune. Nü çizsem Allah korusun ne çıkar ortaya

26 yaşındayım hala çöp adamdan hallice çiziyorum Mune. Nü çizsem Allah korusun ne çıkar ortaya
Çizimde bende berbatım, resmen sanat katiliyim7 yaşındaki çocuklar benden güzel çiziyor
Ben çizici değil seyredici olarak varlığımı sürdürmeye devam edeyim, sanatseverlere eziyet etmemin alemi yok

Nu bana ters ama en basta ki kizin cesaretine hayran kaldim.

Dağda kac ay geçirmiş tek basina ben esim gece eve gec gelse urkuyorum.

Nü sanatı hiç onayladığım bi tür değil. soyunarak türkiyenin ilkel düşüncesi kaybolmaz. Zira Türkiye bunu ne anlicak ne kabullenicek zihniyette bize ters

Çıplaklık diyince aklına seksten başka bir şey gelmeyen yurdum insanı nü'den ne anlar. İtiraz edenlere de şaşıyorum, dervişin zikri neyse fikri de odur. Hepimiz üryan geldik üryan gidicez, siz tartışa durun hala

Sana aynen katiliyorum cook dogru yazmissin canim

Uryan gelip uryan gideceksek hic giyinmeyelim ciplak olalim disarda sokakta yiginla ciplak insan sürüsü Allah korusun bence ortunmek de sanattir nu resim sanat olabilir bana gore degil...insan vucudunun ciplak hali evimin ortasinda olsa geken giden akrabalarim tovbe ceker gider☺☺lutfen bi dusunun bizim toplumumzda nu model olmak nasil algilanir soyunmak bu kadar mi normal....

Kimseye soyunduğu icin ahlaksiz diyemeyiz bir insani yargilayacak mercii biz degiliz herkes ozgur ancak sunu anlayamadim bir toplumun ilerlemesi soyunmakla mi oluyor insanlari kusumseyip siz gibiler yuzunden diyemezsiniz ne yani cahil miyiz bize nu resim ve nu modelligi dogru gelmiyorsa...insan vucudu mahremdir cok genel konusup buyuk bir kesimi kucuk gordunuz sukur cahil degilm egitimciyim...bir insani begenmedigi bir seyden oturu hor göremezsiniz herkes fikrini yazıyorsa buraya tahammul edebilelim ortunmek iyi ki var bu da sanat bence...kimseyi yargilamayalim

Ha bir de ciplaklik deyince aklimiza o dediginiz sey gelmiyor utanmak geliyor ...kimse itiraz etmiyo soyunsunlar bize ne madem sanat icin Allahim sen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…