Yoo laf sokma amacıyla yazmadım. Ok diyeyim artık bitsin diye yazdım, aynı şeyin etrafında dönüp duruyoruz. Ben aynı şeyi bilmem kaç kere yazıyorum, siz aynı şeyi bilmemkaç kere yazıyorsunuz; hiçbir yere de varmıyoruz.Ya tmm, "Ok." cok saglam bi laf sokmaydi. Gecelim...
Ben guzel tabloyu severim, guzel nuyu de severim. Erkek vucudunu kadin vucudundan daha estetik bulurum ve linkini verdigin tabloyu da begendim. Hatta bu tabloyu ikinci gorusum, ilkinde yine swn koydun bu siteye hatta. Baya bi oldu. Ve begendim. Nu kafir icadidir, ayiptir, gunahtir, nu asiklarinin hepsi samimiyetsizdir dedigimiz yok yani. Sadece asiri normal demeyin bi zahmet.
Evet yine nü ile ilgili bir konuda koymuştum. Nü sizin için veya diğer sevmeyenler için ayıp veya günah da olabilir. Kimin neyi, niye sevmediği beni ilgilendirmez ki. "Benim inancıma göre günah" dersiniz geçersiniz.
Benim için nü evet normal. Ben insan çıplaklığına farklı değerler atfetmiyorum, nü resim veya fotoğraf görünce beynimde alarmlar çalmıyor. Bakıp geçiyorum, eğer beğenmediğim bir şeyse bakmayıp geçiyorum. İnsan vücudu benim için tabu değil yani, karşımda çıplak kadın veya erkek resmi gördüğümde dünyam başıma yıkılmıyor.
Sanatın içinde değilim, hatta Cem Yılmaz'ın dediği gibi "ressam burada ne demek istemiş, bakayım, bence boyası bitmiş" derinliğine sahibim. Ama misal Davut heykeli veya Venüs tablosu da, ya da herhangi bir nü tablo/fotoğraf, beni rahatsız etmiyor. Sizin için normal olmaması beni rahatsız etmesi zorunluluğunu doğurmuyor. Hele ki güzel sanatlarda okuyan insanlar için hiç rahatsız edici olmamalı diye düşünüyorum. Nasıl ki tıp okuyup anatomi dersinde "ama bu kadavra çıplak????" demiyorlarsa, güzel sanatlarda da aynı mantık olmalı diye düşünüyorum.