Dün bu konuyu gördüm, okudum hatta eşimle konuştuk ama üzerinde durmadım. Üzerinde durulacak sayfalarca konuşulacak bir konu gibi gelmemişti. Ne kadar önem vermişsiniz. Sanat gorecelidir, kimi nü eserleri beğenir kimi beğenmez. Ama bunu günah, ayıp, utanç verici, şehvet duyguları uyandırıyor diye beğenmediğini belirtmek tuhaf. Çünkü sanatın içinde bu kavramlara yer yok. Nü tabloya bakıp şehvet duyacak adam zaten öküzün önde gideni, abazanin bayrak taşıyanidir...
Ausencia çok sormussun çok ugrasmissin ben cevap vereyim bari sana. Sen sormadan ya da senin yazdıklarını okumadan önce konuştuk bu konuyu eşimle. İyi bir ressam teklif etse poz veririm. Evimde de tablo olmasa da nü fotoğraf var. Şimdi sevmeye ya da savunmaya hak kazandım mı?
S Sevdalinka00 sen niye o kadar celallendin güz
Celallenmedim guzel kardesim okuduysan...her seyi siyasete baglamayi anlayamadim...ve mesajlarda biz anlamiyoruz ya nu sanatindan toplumu geri birskmis oluyoruz o yuzden neyse yaa ben yazmayim coook anlayanlar yazsin kendi sayfama gideyim kimsenin yargilanmadigu yere..