nternette tandm nsanla sonu... Mutsuz son

cimcime_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2
0
43
onunla internette tanıştık. 2008 aralık ayında, herşey çok güzel gidiyordu. ama bir süre sonra değişti , sürekli şüpheleniyordu benden, farklı şehirlerdeydik, 2 kez yanıma geldi 2 haftaya yakın kaldı. daha önceki ilişkilerimi merak ediyordu, ona birkaç yalanım oldu, ama sonra üzerime geldi itiraf ettim. Yalanlarımdan birisi daha ilk haftalarda sadece onun adının olduğuydu msn adresimde. Gizli sorumun cevabı annemin doğum yeriydi .cevabını biliyordu muğlaydı cevap.. onunla tanışmadan önce eklediğim insanlarda vardı.Bana sorduğunda hayır kimse yok sadece sen varsın erkek olarak dedim ,ısrarla sordu... Yine de doğruyu söyleyemedim sonra girip bakınca ona karşı mahçup oldum ve gerçeği görmüştü. O gün bana çok ağır bir laf etti. Sen bir internet kızısın biliyormusun senden çok var bu alemde, basit bir insansın dedi... Bu lafları çok dokundu bana. O gün mesaj üstüne mesaj yazdım , onun çok değerli biri olduğunu , mahçup olduğumu , beni affetmesini istedim. Barıştık , bu olay ilişkimizin başında yaşandı. Daha ilk haftalarında.Zaman geçtikçe birbirimize daha çok alıştık.Muğlaya geldiğinde özel şeyler yaşadık, onu seviyordum, ama keşke yaşamamış olsaydım. Gün geçtikçe şüphelenmeye başladı benden, sürekli benden önceki ilişkilerimi sorguluyordu , onunla tanışmadan önce beraber olduğum insanı. Ona 2. yalanımda bu oldu. İsmi erkandı ve onunla da internette tanışmıştık bunu ona söylemeyedim. İzmirde bir arkadaşımın tanıştırdığını söyledim. Tamam dedi, ama her fırsatta bana onunla ilgili sorular sormaya devam etti. bir akşam boşluk anımda hadi kızmıyacam doğru söyle gerçekten arkadaşın mı tanıştırdı yoksa internette mi tanıştınız dedi. Evet internette tanıştık dedim. İtiraf ettim bu olaydan sonra iyice şüphelenmeye başladı benden. Ben onu canımdan çok seviyordum, askere gidecekti 2010 da 30 yaşıdan sonra tecil ettiremiyormuş, askere giderse görüşemeyecektik, zaten ailem beni muğla dışına vermeye pek yanaşmıyordu, eylül ayında kaçıp yanına gelecektim , herşeyi planlamıştık, eşya bile gönderdim ona , kredi kartımdan aldığım bazı mutfak eşyalarını, kargoyla gönderdim. İkimizinde ailesinin haberi olmayacaktı, onun ailesi ankara benim ailem muğladaydı. Biz edirnede yaşayacaktık. Sonra ailelerle barışırız dedik ama öyle olamadı. Resmi bir kurumda çalışıyordu , iyi bir işi vardı, daha önce başından söz,, nişan bile geçmemişti ben ise bir kez nişanlanmıştım.Zaman zaman bunu da sorun etti .Nişanlınla aranda birşeyler geçtimi doğru söyle, kızmayacam bilmek istiyorum, evinize sürekli girip çıkıyormuş , aranızda birşeyler geçti doğru söyle ... bu sorular artık bunaltı beni. Geçmedi yemin ederim geçmedi ne olursun bana güven dedikçe daha çok huysuzlandı.Eğer bana yanlışın olursa senin suratına kezzap döker yakarım, benim kabul edemeyeceğim şeyler yapma bana diyordu. Korkuyordum, bir yandanda ona olan sevgim içimde büyüyordu, çünkü bir okadar ilgiliydi benimle. Beni mutlu edecek herşey vardı aslında ama bana neden güvenmiyordu neden tanrım. Bir gün internette bir arkadaşlık sitesinde gördüğü resmi sensin orda resmin ne geziyor açıklama yap bana diye, ağıza alınmayacak küfürler etti. Halbuki o resimdeki ben değildin benimle uzaktan yakından alakası olmayan birisiydi. Bu bardağı taşıran son damla oldu. Ondan ayrıldım. Bir hafta geçmeden bana mesaj üstüne mesaj . Sen internetten kopamazsın yarın bir gün başkasını da bulur onunlada beraber olursun, baksana facebook hesabını dondurmuştun hemen yeniden açtırmışsın, maşallah erkekleri de hemen eklemeye başlamışsın, internet kızı diye hakeret etmeye başladı. ordan resimlere bakıp erkekleri beğeniyorsun değil mi,
iraden zayıf senin, seni elde etmesi çok kolay , sen alışmışsın diye hakaret etmeye başladı. Sonra ailemi aramakla tehdit etti beni, sen iflah olmazsın, bildiğini okuyacaksın buna bir son vermek lazım , ailen de bilsin herşeyi bakire olmadığını bilsinler, benimle yaşadıklarını anlatacam onlara. Seni bu halinle kabul etmiştim , çocuklarımın annesi yapacaktım ailemi karşıma alacaktım , seni yanıma getirecektim. Benden iyisini mi bulacaktın , benimle çok özel şeyler yaşadın, minnet edip bana deli gibi tapacağın yere kendini bulunmadık hint kumaşı sanıyorsun , doğru düzgün işin yok gücün yok, ve mazine bak.. başka birinin seninle evlenebileceğini düşünebiliyormusun , seni ancak dul biri alır. Eğitimli okumuş yazmış birisi almaz seni vs... ne hakaretler neler neler. Sonra evi aradı, anneme anlatmış herşeyi, annem benim kızım yapmaz öyle birşey demiş ama aileme karşı da mahcubum onların yüzüne bakamıyorum. 2 hafta oldu ayrılalı. Bir boşlukta hissediyorum kendime ne yapacağımı şaşırdım . Bana yardım edin lüften

Son düzenleyen: Moderatör:
çok uzun yazmışsın ama okurken içim acıdı resmen ...
Ne kadar yanlış bi adamla birlikte olmuşsun ya insan yaşadığı şeyleri bi başkasına hele ki annene anlatması hiç mertçe bişey değil gerçekten yazık
Sen güçlü dur yine de napalım bir musibet bin nasihatten iyidir...ne demek seni kimse almaz falan onunla artık hiçbir şekilde iletişim kurma bence yaşadığı şeyleri bile kaldırmamış hödük seni çocuklarının annesi yapacakmış lütfetmiş haşmet maap ya nasıl sinir oldum neden bu adama bu lafı söyletiyosun ki
bırak ne hali varsa görsün internet kızı nedir ya te allam neler duyacaz daha
forumda biri yazmıştı kim hatırlamıyorum ilgi gösterirsin kötü kız derler , yakınlaşırsın daha kötü kız derler bunları anlamak mümkün değil zaten ne hali varsa görsün karaktersiz adam
seninde kulağına küpe olsun ölceksen bile doğru söyle her zaman özellikle ilişkilerde çok önemli bu senin dümbük için demiyorum tabi adam gibi ilişki yaşadığında

sende hep internetten bulmuşsun arkadaşlarını...adam piskobatın teki ne demek yanlışın olursa yüzüne kezzat dökerim ..bunu sana nasıl söyleyebilir ,ve sen hala adamı unutamıyorsun..kurtulduğuna şükret..

internetten bulunan aşktan fazla şey beklemişsin....

ama bu insanla ayrılman daha hayırlı olmuş geriye dönüp bakma artık.......

Son düzenleme:
Arkadasım hata üstüne hata yapmışsın hiç düşünme artık geçmişi bırak bundan sonra geleceğine bak hatalar yapmamaya dikkat et

sakın bir daha o adamla muhatap olma.....
zaten psikopatın tekiymiş....
kurtulduğuna şükret....
ailen konusuna gelince inşallah ailenle aranı düzeltirsin
bu durumdan babanın haberi varmı?
ayrıca annenin tepkisi ne oldu?

Valla kızma ama sende de hatalar yok değil...
Yalanlarınla onu şüphesini üstüne çekmişsin, zaten sana güveni tam değilmiş iice sarsmışsın...
Bu ilişkiden hayır gelmeyeceği belli, sen en iisi önüne bak ve netteki aşkları bir kenara bırak derim...
Bu kadar sıkıntıya girmişken bir daha sıkıntıya girme...

cimcime 27 bende muğlada yaşıyorum ve öğrenciyim internet ortamını olan şeyleri çok iyi bilirim ailen san güvenicek tabiki öle bir aileye sahip olduğun için çok şanslısın annen kolundan tutup seni hastaneyede götürebilirdi sana o adama mecburmussun gibide davranabilirdi 30 yaşındaki insan çok düzgündü amdem niye bu yaşına kadar ciddi bir ilişki yaşamadı sana hakaret etmesine izin verme telefonunu msnini değiştir hatta ev telefonu kimin üzerineyse onuda değiştirttir bi şekilde sana ulaşmasına izin verme sana ulaşıcaktır mutlaka sinir etmek için hayatına müdehale etmek için çok dikkatli ol canım

sen bundan ayrılıp kurtulduguna şükret..nebiçim ilişki bu ya hangi hakla sana okadar laf söyleyebilio..
nasıl izin verebildin bukadar olaya..
birdaha görüşme..kes herkesle ilişkini internetide bırak..kendine çeki duzen ver derim..
hakkında hayırlısı olsun..

İnternet bir tanışma vasıtası olabilir belki ama eşler karşı tarafın netten kopamama ihtimaline kafa yorabilir, burda da bu durumun bir örneğini görüyoruz. Size "internet kızı" diyen kişiyle "internet"te tanışmış olmanız da ayrı bir ironi tabii... İlişkiler yaşanırken sorun çıkması durumunda kişiler kendinlerini haklı, eşlerini haksız çıkaracaklarına inandıkları bir nokta arayıp bulmakta gecikmiyorlar maalesef. Dolayısıyla bu kişiyle nette tanışmasaydınız da yaşanmışlıklarınızı öğrenecek, ilişkide "hata dedektörü" olacaktı. Bundan sonraki ilişkinize sağlıklı bir başlangıç yapmanızı ve nasıl karşı taraftan gerçekleri duymayı istiyorsanız aynı şekilde sizin de sevabıyla günahıyla her halinize sahip çıkmanızı diliyorum. Dürüst ifadeler gerçekdışı cazip durumlardan daha çekicidir. Hem kafanız rahat eder hem de sizi her halinizle kabul eden biriyle beraber olmanın keyfini sürer, "kaybetme korkusu" yaşamazsınız...a.s

Bir kere adam psikopat.Psikopat adamlardan kurtulmak zordur.Her an her yerde başına iş açabilirler
Ben senin yerinde olsam önce bir iş bulurdum (mutlaka yapabileceğin bir iş vardır)
Sonra da ailemin yanından ayrılır tek başıma yaşardım.Nasıl olsa yaşın 27 olmuş
kim sana ne diyecek?
Sonra da canının istediği gibi yaşarsın.Sıkma canını.Herkes kendi hayatından sorumludur.

üzüldüm gerçekten saçma sapan hastalıklı birine denk gelmişsin... bence de tüm iletişim yollarını kes...annene zöylemiş zaten... daha da ileri gideceğini sanmıyorum...

bu arada ben şunu da anlamıyorum... neden eskiler hakkında derin bilgiler sorulmasına izin veririz ki...

açıkçası daha dün aklımdaydı... sevgilimden ayrıldım ve 10 ay oldu... bundan sonra ilişki yaşayacağım adama onunla tanışmadan önceki yaşantımla ilgili hiçbir şekilde hesap vermek zorunda değilim... böyle sorular soracak adamın ağzına lafı tıkmak lazım... tabii ki de geçmişi güne ya da geleceğe taşımamak koşulu ile ...

X