rabbim devamina erdirsinBugün geldim Ankara’ya ve hemen gittim Novaart’a yarın transferim var hayırlısı olur inşallah. Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim devamina erdirsinBugün geldim Ankara’ya ve hemen gittim Novaart’a yarın transferim var hayırlısı olur inşallah. Teşekkürler
Cok haklısınız sizin adiniza sevindim. Bende gazide 2 aşılama oldum.2. Asilamamda maalesef ilgisizlik (doktor icin soylemiyorum )yüzündengecmis olsun bende haziran ayinda ahmet beyde tedavi oldum çok şükür tuttu.ilk denememde gazide 3 yumurta toplanmisti ahmet beyin tedavi sonucu 13 yumurta toplandi inanin beklemiyordum bile çok umutsuzdum . int arastirmalrim sonucu bu klinige karar vermiştim iyi ki vermişim moraliniz bozulmasin bende sizin gibi dusunuyordum ilk başlarda kendi dr goremeyince ama inanin mehmet beyde ilknur hanimda cok iyi ilgileniyorlar ben ilk ahmet beye sonrada ilknur ve mehmet beye muayaene oldum sikinti yasamadim tarnsverimide ahmet bey yapti hassas bir donemden gectigimiz icin duygusal olabiliyoruz belkide biraz fazla ilgi bekliyoruz inş tarnsveriniz iyi gecer ve tutar ahmet beyin mehmet beyin bilgisine guvenin olmaslar bile hastalarini takip ediyorlar ve hemsire hanim lar surekli arayip ilgileniyorlar
bende ohss oldmustum ama hafif duzeyde doktorunuza guvenin en iyi karari vermistir. novarti sectiginize pisman olmayacaksiniz ellerinden geleni yapiyorlar gerisi ilahi taktir rabnim ol diyecek ki dr vesile olsun inş tutar ve bebeginize kavüşursunuzCok haklısınız sizin adiniza sevindim. Bende gazide 2 aşılama oldum.2. Asilamamda maalesef ilgisizlik (doktor icin soylemiyorum )yüzünden
bosuna ilaç almış oldum.Bir sürü emeğim boşuna gitti.Hem zaman hem para hem ümit hem psikoloji bunlardan sebep şimdi tedirgin oluyorum. Birde yumurta toplamadan sonra ohss oldum.Hepsi üst üste geldi.Size tekrardan Allah tamamina erdirsin diyorum.
Ayy canim benim gozun aydin cok ama cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin bnde merak ettim haklisin yha bilmezmiyim benimde genetik cikti temiz sukur yillik izinde baslicaz ins biraz kafami bosaltm lazim oncesindeevt uzun zamandir girmiyorum cok şukur tuttu ins devami gelir sen ne yaptin durumlar nasil psikolojim biraz kotuydu hassas bir donemden geciyordum tedavi sureci insani yipratiyor surekli korku endise pozitif olsa bile
çok sevindim inş emeginizin karşılığını alırsiniz ruhsal yonden rahatlamak çok onemli yoksa gerekli gereksiz herseyı kafaya takıp kendimizi geriyoruz ben çok gergindim olağan şeyleri bile olumsuz gormeye başlamsitim ben bile kendimi taniyamiyordum kafanı boşaltman cok iyi olur iyi bir tatil yap sonra başla inş hersey hayirlisıyla istedigin gibi olurAyy canim benim gozun aydin cok ama cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin bnde merak ettim haklisin yha bilmezmiyim benimde genetik cikti temiz sukur yillik izinde baslicaz ins biraz kafami bosaltm lazim oncesinde
olmayin tedirgin kendinizi uzersiniz yipratirsiniz once Allaha sonra doktorlar guvenin ben çok tedirgindim gergindim saolsun ahmet bey hep rahatlatti beni inanmak lazim çok şukür tuttu ama tutmaklada bitmiyor hep korku kese gorulecekmi kalp atisi duyulacak mi saglikli devam edecek mi kisacasi beklentiler bitmiyorCok haklısınız sizin adiniza sevindim. Bende gazide 2 aşılama oldum.2. Asilamamda maalesef ilgisizlik (doktor icin soylemiyorum )yüzünden
bosuna ilaç almış oldum.Bir sürü emeğim boşuna gitti.Hem zaman hem para hem ümit hem psikoloji bunlardan sebep şimdi tedirgin oluyorum. Birde yumurta toplamadan sonra ohss oldum.Hepsi üst üste geldi.Size tekrardan Allah tamamina erdirsin diyorum.
Illaki zaten ck stresli bi is icindeyiz gecemiz gunduzumuze karismis durumda bi tatil sart oldu ins bu sefer guzel bi sonuca variriz hep beraber❤çok sevindim inş emeginizin karşılığını alırsiniz ruhsal yonden rahatlamak çok onemli yoksa gerekli gereksiz herseyı kafaya takıp kendimizi geriyoruz ben çok gergindim olağan şeyleri bile olumsuz gormeye başlamsitim ben bile kendimi taniyamiyordum kafanı boşaltman cok iyi olur iyi bir tatil yap sonra başla inş hersey hayirlisıyla istedigin gibi olur
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza Benim de yarın test günüm Allah bana ve bekleyen herkese omutluluğu yaşatır inşallah. İki güne bir kan tahlili verdiniz mi yoksa bir kere yeterli oldu muevt uzun zamandir girmiyorum cok şukur tuttu ins devami gelir sen ne yaptin durumlar nasil psikolojim biraz kotuydu hassas bir donemden geciyordum tedavi sureci insani yipratiyor surekli korku endise pozitif olsa bile
teşekkürler ins sizde guzel haberler alirsiniz 3 kere yaptirdim 2 gun arayla sonra 10 gun sonra ultrason dedilerHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza Benim de yarın test günüm Allah bana ve bekleyen herkese omutluluğu yaşatır inşallah. İki güne bir kan tahlili verdiniz mi yoksa bir kere yeterli oldu mu
Anladım teşekkür ederim. Dediğiniz gibi pozitifi görmekle bitmiyor. Artması, kesenin görülmesi, kalp atışı ve 9 ay. Hakkımızda hayırlısıteşekkürler ins sizde guzel haberler alirsiniz 3 kere yaptirdim 2 gun arayla sonra 10 gun sonra ultrason dediler
Kardeşim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almak nasip olurteşekkürler ins sizde guzel haberler alirsiniz 3 kere yaptirdim 2 gun arayla sonra 10 gun sonra ultrason dediler
amin rabbim isteyen herkese nasip etsinKardeşim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almak nasip olur
evet değer güzelBen de bugün test yaptırdım 10. Gün 164 değerim iyi mi tecrübelilerden yardım alsam
inşallah Allah devamını getirsin gayet iyi değerin :)Ben de bugün test yaptırdım 10. Gün 164 değerim iyi mi tecrübelilerden yardım alsam
Çok teşekkür ederimevet değer güzel
inşallah Allah devamını getirsin gayet iyi değerin :)
tebrikler hayirlisiylada ilerler inş benim 8 gun degerim 52 11 gun degerim 146 sizin maşallah çok iyi ins 2 gun sonrada ikiye katlanirBen de bugün test yaptırdım 10. Gün 164 değerim iyi mi tecrübelilerden yardım alsam
Çok sağ olun inşallah sabırsızlıkla bekliyorum yarınıtebrikler hayirlisiylada ilerler inş benim 8 gun degerim 52 11 gun degerim 146 sizin maşallah çok iyi ins 2 gun sonrada ikiye katlanir