Geçen hesap ettik 5 deneme 32 milyar ...psikolojik yıkım paha biçilemez ...sonuç hızla rezerv azlığı. .[/QUOTE
Canimm insallahhh en kisa zamanda bebegine kavusursun sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hesap ettik 5 deneme 32 milyar ...psikolojik yıkım paha biçilemez ...sonuç hızla rezerv azlığı. .[/QUOTE
Canimm insallahhh en kisa zamanda bebegine kavusursun sende
oyy kader arkadaşım aynen bendeki problem buMerhaba,bende haziran ayinda novaart da asilama yaptirdim.aslinda tup icin gittim.1 yumurtam oldu,opu sirasinda yumurta dagilmis bu yuzden asilama yapildi ama sonuc negatif.nasipse eylulde tekrar deneyecegim.benim rezerv azligi ve tek yumurtasi olup olumlu sonuc alan var mi?
Thorbank klomen ,femara ve igneler hic fayda etmedi.dr ne yapsak 1 yumi oluyor dedi.bence erken catladi yumurtam.asilamadan sonra biraz hayal kirikligi oldugu.simdi tatile gidecegim bu arada ne yapabilirim diye dusunuyorum.yasimda 40 bu aradaZeynepela rezerv azlığı bende de var ..tek embos var dondurulmuş ...onun transferi olacak
Bu ay Havuç yiyor keçi boyunuzu içiyor ve doktor neo fortil verdi onu içiyor . Hala doğal yolla olur acele ediyorsun diyor bana . Acelesi mi kalmış . Erkekler ne rahat ya ....Keciboynuzu kuru çakşır havuç suyu ...erkek faktör için ideal....
Bir yandan tedaviye baslicagim gunu iple cekiyorum bir yandanda ya olmazsa napari diyorum maddiyat gercekten cok onemli..Geçen hesap ettik 5 deneme 32 milyar ...psikolojik yıkım paha biçilemez ...sonuç hızla rezerv azlığı. .
Çok doğru hem başlasın Hemde başarı ile sonuçlansın.Bir yandan tedaviye baslicagim gunu iple cekiyorum bir yandanda ya olmazsa napari diyorum maddiyat gercekten cok onemli..
Sizin sorun neydi canmBu ay Havuç yiyor keçi boyunuzu içiyor ve doktor neo fortil verdi onu içiyor . Hala doğal yolla olur acele ediyorsun diyor bana . Acelesi mi kalmış . Erkekler ne rahat ya ....
Valla doktorlara ve eşime göre bizim sorunumuz yok ben acele ediyormuşum :) 4 yıllık Evliyim nisan ayı klomen Tedavisi , haziranda aşılama oldum 18 milyon sperm tutmadı . Bende rahim filmi falan temiz . Bir sorun varda ne olduğunu anlamadım heralde sperm düşük . Ocak Ayında 55 milyondu .Sizin sorun neydi canm
oyy kader arkadaşım aynen bendeki problem bu
hatta benim 5 gün önce tedavim iptaledildi tek yumiim oldu falan filan
olumlu sonuçlar burada olmaz burda herkes çare arayanlar
boşver bizlerde Allahımın mucizeleri olacaz inşeAllah
bende adeti bekliyorum burdan haberleşiriz dertleşiriz olmaz mı
Kan gorunce korkmustum daha ilk gunden bu ne die neyseki sonda yeriymis tek koyuldu 5.gun embriyosu drm da tek taraftariydi onayladik kalanlarda donduruldu bkalm hayirlisi olsun insllhCanım benim de perşembe transferim oldu ve bana da sondayla su verdiler.benimde öyle hafif pembe kan geldi peceteye ben de sonda yeri diye düşünmüştüm doğru tahmin etmişim.kaç embriyo koyuldu ve kaçıncı gün embriyosu.benim 3.gün dondurulmuş 3 embriyo ama 1 tanesi 1.kalite.inş hakkımız da hayırlısı olur.
canım endişelenme stres hamişlere iyi gelmez bence çok büyük tut umudunu düşünsene benimde tam sınırdaydı 5 ve altında negatif ama benim 5,28 di rabbim elini boş bırakmasınCnm sonucu aldim 8.53 cikti doktor var yok arasi dedi poliklinikteki ümitlendim yarabbimmm insallah bana bagislar yavrularimi
Canim 4 yildir istiyosaniz ge olmuyosa cok uzun birsure yani illa bende bir sorun olmali diye dusunme sbepsiz infertilite diye de birsey var..Valla doktorlara ve eşime göre bizim sorunumuz yok ben acele ediyormuşum :) 4 yıllık Evliyim nisan ayı klomen Tedavisi , haziranda aşılama oldum 18 milyon sperm tutmadı . Bende rahim filmi falan temiz . Bir sorun varda ne olduğunu anlamadım heralde sperm düşük . Ocak Ayında 55 milyondu .
Son bir Yıldır ciddi ciddi uğraşıyoruz , ovaluasyon takipi yumurta takibibi yapıyoruz . Benim herşeyim her ay düzenli gerçekleşiyor eşimde sıkıntı var heralde Yada sperm az geliyor ..Canim 4 yildir istiyosaniz ge olmuyosa cok uzun birsure yani illa bende bir sorun olmali diye dusunme sbepsiz infertilite diye de birsey var..
Hayirlisi olsun canm cok yipratici bir surec oluyor cok iyi qnliyotum seni..Son bir Yıldır ciddi ciddi uğraşıyoruz , ovaluasyon takipi yumurta takibibi yapıyoruz . Benim herşeyim her ay düzenli gerçekleşiyor eşimde sıkıntı var heralde Yada sperm az geliyor ..
Haziranda 18 milyondu işte bizim toplam Sayı ama her ay değişir yükselir düşer dedi doktor . Ocakta 55 milyondu . Hayırlısı valla bende sorun yok .Hayirlisi olsun canm cok yipratici bir surec oluyor cok iyi qnliyotum seni..
Benim esimdede hareket problemi var ama bendede sknti oldugu icin onemli degil toplqn sayisi iyi cok sukur tup bebektede onemli olan o dedi hoca
Yok canim sadece mehmet hoca ile gorustuk muane oldum bazi kan tahlilleri istedi ona gore tekrar konusacagizz bakalimmsen hangi aşamadasın peki caanım başladınmı tedaviye
InsalllahhhhAllah söyletti diyim kendimi avutayım :)
ben hiç incir kürü yapmadım işe yarıyor mu acabaBen 3 defa incir kuru yaptim.dhea ,qenzim10 gunde 400 mg kullandim,bal tarcin corekotu yaptim zamam zaman.tup bebek tedavi ilaclarina da cevap alinmiyor ya 1 yada 2 yumi oluyor.bazi bunyeler gec cevap verir sanirim ben de oyleyim.olumsuz tedavi sonrasi spontan gebelik de olabilir.bu yuzden bitkisel ne yapabilirim acaba