Canim benim transfer sonrasi cok kotuydu. Transfer gunu hic yatmadim geceye kadar sandalyede oturdumBiraz sorunlar vardi bol bol da agladim sanirim o gun duzgun de beslenemedim. İkinci gunu 2 saate yakin yol yurudum yine bol bol agladim ve dogru duzgun yatamadim duzgun beslenemedim. Ucuncu gununden sonra biraz biraz toparlanmaya basladim test gunune kadar surekli ananas, muz, sut, siyah kuru uzum, ceviz vs yedim birde bol bol brokoli corbasi ve taze sikilmis portakal suyu ictim. İnsallah transferin hayirla sonuclanir. Bol bol dua et Allah buyuk :)
Ben kırıkkaledeyim 1 saatlik yoldu transferden hemen sonra. Sen aynen dediğin gibi yap yolun uzun gerçi allah ol dedikten sonra direk yola çıksan dahi olur ama sen önlemini al tabiki. 2 günden sonra hiç bişeycik olmaz allahın izni ile. Aaa bak ben şey yaptım kabız olmamak için sabahları aç karna kefir içtim ya da ballısüt direk tuvalete çıkartıyor bende kronik kabızlık varda. Bol bol yatacaksın başka da bişey yok
Eşini yanına almıyorlarr canım 40 dakika yatıcaksınKızlar transfer sonrası ne kadar yatırıyorlar bide eşimizi yanımıza alıyorlarmı işlem sonrası
Sağol canım dualarını eksik etmeyinEşini yanına almıyorlarr canım 40 dakika yatıcaksın
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda bebişin tutunsun sanaSağol canım dualarını eksik etmeyin
İnşallah canımİnşallah hayırlısı olsun hakkınızda bebişin tutunsun sana
Off ne güzelll gerçekte doktor seçimi çok önemli. Veee mehmet ve ahmet hoca işlerinde en iyileri bence allah onlardan razı olsunmerhaba arkadaşlar, bende novaart 'ın mutlu misafirlerindenim. novaart'a gittiğimde açıkçası doktorlara karşı biraz önyargılıydım. çünkü daha önce bahçeci kliniğinde berfu hocayla görüştüğümde bana bazı travmalar yaşattı. amh 0,6 ıydı ve ve bana vajinal muayeneden sonra snn yumurtalıkların 40 yaş üstü ne die vakit kaybetmişsin hemen tüp bebek yapalım diye sert bi ifadeyle konuştu. tabi ön görüşmeden çıkıp direk sildim bahçeciyi, bide novaarta gideyim dedim, ahmet hoca dan randevu aldım, kendisi inanılmaz nazik, babacan davrandı. sen bu kafayla tüp bebek bile olmaz. tatilini yap öyle gel dedi, tabi ben illa tüp bebek yapalım die tutturmuştm.. neyse tatil dönüşü ahmet hoca evet napıoruz diye sordu, bende sizi bırakıyorum hocam dedim, o zaman beklicez 1-2 ay dedi, ve letu die bi ilaç kullandırdı. ve şükürler olsun ki o ay yani eylül ayında mucizem gerçekleşti, bebeğimin kesesini gördük, inşallah kalp sesi için 12 ekimde çağırdı ahmet hoca..allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları tatmayı..
Ya ne güzel maşallah rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar, bende novaart 'ın mutlu misafirlerindenim. novaart'a gittiğimde açıkçası doktorlara karşı biraz önyargılıydım. çünkü daha önce bahçeci kliniğinde berfu hocayla görüştüğümde bana bazı travmalar yaşattı. amh 0,6 ıydı ve ve bana vajinal muayeneden sonra snn yumurtalıkların 40 yaş üstü ne die vakit kaybetmişsin hemen tüp bebek yapalım diye sert bi ifadeyle konuştu. tabi ön görüşmeden çıkıp direk sildim bahçeciyi, bide novaarta gideyim dedim, ahmet hoca dan randevu aldım, kendisi inanılmaz nazik, babacan davrandı. sen bu kafayla tüp bebek bile olmaz. tatilini yap öyle gel dedi, tabi ben illa tüp bebek yapalım die tutturmuştm.. neyse tatil dönüşü ahmet hoca evet napıoruz diye sordu, bende sizi bırakıyorum hocam dedim, o zaman beklicez 1-2 ay dedi, ve letu die bi ilaç kullandırdı. ve şükürler olsun ki o ay yani eylül ayında mucizem gerçekleşti, bebeğimin kesesini gördük, inşallah kalp sesi için 12 ekimde çağırdı ahmet hoca..allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları tatmayı..
Allah yardımcınız olsunn allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınnKızlar doğum yaptım açılmamla sandım cıktı bize dua edin kuvozdeler bebekler antibiyotik tedavisi göreceklermiş duacinizim
Allah yardımcınız olsunn allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınn[/QUOTE=
Sağol canım allah razı olsun insallah
Sağlıkla evinize dönün inşallah canımmm :) Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar doğum yaptım açılmamla sandım cıktı bize dua edin kuvozdeler bebekler antibiyotik tedavisi göreceklermiş duacinizim
Çok sağol canım inşallah beraber döneriz yada hemen gelirlerSağlıkla evinize dönün inşallah canımmm :) Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Çok sağol canım inşallah beraber döneriz yada hemen gelirler
Sagolasin canım allah razı olsunhayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
Kızlar doğum yaptım açılmamla sandım cıktı bize dua edin kuvozdeler bebekler antibiyotik tedavisi göreceklermiş duacinizim
mrb sHayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla bi an önce evinize hep birlikte dönün canım