- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
[Q
mrb siz nasıl oldunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb siz nasıl oldunuz ?
inş.hakkınızda hayırlısı olsun dualarım sizinle pozitifi görmek nasip etsinMerhaba transferim oldu benimde test zamanını bekleme sürecindeyim hayırlısıyla inşallah pozitifi görmek umuduyla
inş.hakkınızda hayırlısı olsun dualarım sizinle pozitifi görmek nasip etsin
Hayırlı olsun normal Doğum mu oldu ?Kızlar doğum yaptım açılmamla sandım cıktı bize dua edin kuvozdeler bebekler antibiyotik tedavisi göreceklermiş duacinizim
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla bi an önce evinize hep birlikte dönün canım[/QUOTEsagol canım allah razı olsun valla bugün gördümde rahatladım enfeksiyon ve ciğer leri gelişmemiş tam yavrularımın
Yok kuzum acılmam var di da bebekler ters o yüzden sezeryan oldu ama fena ya sezeryanHayırlı olsun normal Doğum mu oldu ?
Çok mu zorlandın canım ters olmasaydı normal olacaktı yani tüp diye herkes sezeryan a. Yöneliyor ya o çok doğru gelmiyor bana sezeryan ın riskleri daha fazla ama tabi senin ikiz ve ters gelince mecbur Allah şifa versin... bebişler çıktı mı kuvözdenI
Yok kuzum acılmam var di da bebekler ters o yüzden sezeryan oldu ama fena ya sezeryan
tubibo Nasilsin cnm? İnsallah guzel haberler verirsin bize bugun kacinci gunun
İnş.hakkinizda hayirlisi olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzİyiyim canım sen nasılsın inşallah hayırlısıyla bugün 6.günüm cuma günü test günüm inşallah güzel haberler veririm dualarınızı esirgemeyin
Baya zorlandım canım ben ama sezeryan da cok zor hareket edemiyon resmen yok canim çıkmadılar süt sagip goturuyozÇok mu zorlandın canım ters olmasaydı normal olacaktı yani tüp diye herkes sezeryan a. Yöneliyor ya o çok doğru gelmiyor bana sezeryan ın riskleri daha fazla ama tabi senin ikiz ve ters gelince mecbur Allah şifa versin... bebişler çıktı mı kuvözden
İyiyim canım sen nasılsın inşallah hayırlısıyla bugün 6.günüm cuma günü test günüm inşallah güzel haberler veririm dualarınızı esirgemeyin
Bende kanamayla griple ugrasiyorum cnm insallah iyi haberler verirsin dualarim seninle :)[/QUOTE
çok geçmiş olsun.dikkat et kendine Allah şifanı versin
İnşallah sağol canımİnş.hakkinizda hayirlisi olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende kanamayla griple ugrasiyorum cnm insallah iyi haberler verirsin dualarim seninle :)
en kısa zamanda bebeklerine kavuşman ümidiyle sizede çok geçmiş olsun.Baya zorlandım canım ben ama sezeryan da cok zor hareket edemiyon resmen yok canim çıkmadılar süt sagip goturuyoz
Dlk2606 canım napıyosunnAnladım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah Rabbim bu çektiklerini güzel haberlerle sonlandırır inşallah
Kanama mı hayırdır canım kötü bişey yok inşallah
Canim benim 6 haftadan beri iceride kanamam ve kanama alanim var iki gunde bir hastanelik oluyorum
geçmiş olsun canım bende 6. haftadayım dün dontor kesenın arkasında kanama alanı var dedi ama lekelenmem fılan yoktu dün jel yaptım kıpkırmızı cıktı çubuk ıgne vuruldum yatıyorum. çok endıselendm daha kalp atısını yenı duydum Rabbim bize bağıslasın yavrularımızı.Canim benim 6 haftadan beri iceride kanamam ve kanama alanim var iki gunde bir hastanelik oluyorum