Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aysemm transferin ins. Sorunsuz gecmistir canim...
Glyks canim moralini bozma ..benim bir arkadasimin 5 gun lekelenmeleri baslamisti sanirim olmayacak dediler hatta ben moral vermeye gittim..10 gun test yapti pozitif su an 8. Ayi bitmek uzere...10 gun bekl derim canim...
Progesteron da aynı işlevi gruo zaten canım ondan da kullandım bn bnmde 7 tane dllenmisti ii canim ins hayrlisi olur....bna vermedi drm opudan snra progesteran verdi transferden sonra mi veriliyo jel bide 7 yum dollenmis acba ii mi ??
Hayır ayrıca ücret odemisyosunuz canimArkadaşlar benim 4 tane embriyom donduruldu 1 500 tl ücret ödedi k ayrı yeten çozdurme ücreti oduyomuyuz bilen varsa cevap yazsın lütfen maddi manevi yipraniyoruz Rabbin burada olan tüm arkasalarimin kucagini boş birakmasin
Canim senn bebeğinin cinsiyeti bellimi novartta mi kliniginde mi devam.edysun hocaninCnm ben çalisiyorum bi kere 1 hafta yattim diyebilirim cok hafif şeyler yaptim yürüyüş fln o kadar bolbol sivi tükettim kabız olmamak icin birde sekine duası var bolbol onu okudum tavsiye ederim:) 3. Gün embriyosuydu benimki sakin 5 miş fln ona takilmayin
Canım 4tane vardı demişsin ama 3transfer olmuş galiba ayrıca niye moralini bozdun anlamadım zaten onlar mesaneyi şişirip yapmıştır o konuda sıkıntı olmazKızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.1 lt su içtim ama sıkışmamaz diye sondayla su verdiler yani yine zor oldu.4 tane vardı hepsi çözüldü 1 iyi kalite 2 orta kalite transfer edildi.canım sıkıldı ama yapacak birşey yok olumlu düşünmeye çalışıyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Belli cnm iki tane cimcimem olacak inşallah mehmet hocanin muayenesine gittim birkaç kez sonra biraktim çünkü çok yogunlar ben ise bi sıkıntı oldugunda ulasabilmek istiyorumCanim senn bebeğinin cinsiyeti bellimi novartta mi kliniginde mi devam.edysun hocanin
Moralini bozacak bi durum yok cnm lütfen olumlu düşün orda hisset bebeklerini emin ol seninle olacaklar:)Kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.1 lt su içtim ama sıkışmamaz diye sondayla su verdiler yani yine zor oldu.4 tane vardı hepsi çözüldü 1 iyi kalite 2 orta kalite transfer edildi.canım sıkıldı ama yapacak birşey yok olumlu düşünmeye çalışıyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Geçmiş olsun canım bende bugün merkeze gittim hoca ile görüştük hocayida merkezi de beğendik bakalım bi kac kan testi istedi onları yaptiracagimMerhaba arkadaşlar bende bugün histereskopi oldum biraz kanamam oldu yatıyorum bakalım
Moralinizi yüksek tutun inşallah nasip olacaksa herşey bahane Rabbim yardımcınız olsunnnKızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.1 lt su içtim ama sıkışmamaz diye sondayla su verdiler yani yine zor oldu.4 tane vardı hepsi çözüldü 1 iyi kalite 2 orta kalite transfer edildi.canım sıkıldı ama yapacak birşey yok olumlu düşünmeye çalışıyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin.
SELAM CANIM daha önce başka topiklerde karşılaştık zannerdersem daha önce nerelerde deneme yaptınMoralinizi yüksek tutun inşallah nasip olacaksa herşey bahane Rabbim yardımcınız olsunnn
Ay ne güzel ya Allah Bizede nasip etsinAysemm transferin ins. Sorunsuz gecmistir canim...
Glyks canim moralini bozma ..benim bir arkadasimin 5 gun lekelenmeleri baslamisti sanirim olmayacak dediler hatta ben moral vermeye gittim..10 gun test yapti pozitif su an 8. Ayi bitmek uzere...10 gun bekl derim canim...
A.s canim karsilastikmi bilmiyorum canim ben iki tup denedim sorun bende poc var esimde sorun yok ilk tüpü centrum tup bebek merkezinde denedim ikinci tüpü hacettepe hastanesinde denedim ikiside olmadı malesefffSELAM CANIM daha önce başka topiklerde karşılaştık zannerdersem daha önce nerelerde deneme yaptın
sizdeki sorun neydi acaba