Ay inşallah canim.cok teşekkür ederimCanım benim hayırlısı olsun hakkında inşallah çok kaliteli embriyolarınız olur sımsıkı tutunur sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canim.cok teşekkür ederimCanım benim hayırlısı olsun hakkında inşallah çok kaliteli embriyolarınız olur sımsıkı tutunur sana
yaş ve diğer faktörlere bakılıyor diye biliyorumkizlar novartta embriyo transferinde yasa göre mi oluyor. yani kaç tane transfer ediliyor?
kizlar novartta embriyo transferinde yasa göre mi oluyor. yani kaç tane transfer ediliyor?
teşekkür ederim kizlar sağolun. Bakalim kaç tane olacak daha onu da bilmiyorum ama hayırlısı bakalim.
Amin canim. Cok teşekkür ederim. İnşallahHayırlısı olsun canım gönlünce olsun herşey inşallah bol bol kaliteli embriyoların olsun
Gecmis olsun canim rabbim ferahlık verir inşallahArkadaşlar novaart ilk tüp bebek tedavim pozitif çıkmıştı maalesef bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok umutlanmıştım üzgünüm
Her şeyin bir zamanı var sanırım ve nasip eminim bende çok üzülürdüm ama elimizden bir şey gelmiyor. Kimyasal olduğu nasıl anlaşıldı pozitif çıkalı baya olmuştu sanırım sizinArkadaşlar novaart ilk tüp bebek tedavim pozitif çıkmıştı maalesef bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok umutlanmıştım üzgünüm
Arkadaşlar novaart ilk tüp bebek tedavim pozitif çıkmıştı maalesef bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim çok umutlanmıştım üzgünüm
İlk iki kan tahlilinden sonra katlamadı değerler az arttı en sonda da düşmeye başladıHer şeyin bir zamanı var sanırım ve nasip eminim bende çok üzülürdüm ama elimizden bir şey gelmiyor. Kimyasal olduğu nasıl anlaşıldı pozitif çıkalı baya olmuştu sanırım sizin
Yoktu canım sen ne yaptın sonraki süreçteCanım çok geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar nasip etsin Rabbim bende de aynı şey olmuştu çok iyi anlayabiliyorum seni Allah yardımcın olsun var mıydı dondurulmuş embriyon
Yoktu canım sen ne yaptın sonraki süreçte
Canım bizde daha görüşmedik İnan bugün başlansa tedaviye yine başlıcam da dediğin gibi süre geçmesi gerekiyor galiba bende yeniden denicem inşallah mücadeleye devam başka çaremiz yok allahım bebek bekleyen herkesin kucaklarını Çifter Çifter doldurur inşallahAnladım kuzum benim 2 tane daha vardı 5. gün dondurulmuşum mayısta transfer olmuştum kimyasaldan sonra 2 ay dinlenip pozitifi almıştık ama 6 haftalıkken düşük ile sonuçlandı oda şuan en baştan başlanacak dinleniyorum detaylı inceleme yapacağını söyledi Ahmet Hoca inşallah 3. de sonuna kadar gider Allah yardımcımız olsun Sen ne yapmayı düşünüyorsun canım 2 ay falan dinlenmek gerekiyor genelde
Canım bizde daha görüşmedik İnan bugün başlansa tedaviye yine başlıcam da dediğin gibi süre geçmesi gerekiyor galiba bende yeniden denicem inşallah mücadeleye devam başka çaremiz yok allahım bebek bekleyen herkesin kucaklarını Çifter Çifter doldurur inşallah
Kızlar , transfer olmazsa ödenen paranın bir kısmı geri veriliyor mu.Bu konuda bilgi sahibi misiniz?
Canım 1 yumurta alındı o da döllenme olmamış aradan 26 saat geçmesine rağmen.yani transfer olmayabilecek.merkezde iki kişi öyle bişeyşer konuşuyordu.transfer olmazsa paranın yarısı geri veriliyor diye.aslı var mı diye merak ettim bu konuşmanın.Nasıl yani kuzum tamamen mi iptal oldu yoksa daha sonra mı olacak ona göre karar verilir