Hayırlı olsun darısı başımıza. Artık hamilesin ve hamilelerin duası kabul olur derler.Arkadaşlar kan testini aldım 3. Gün iki embriyo transferi bugün 9. Gün sonuç 82.55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun darısı başımıza. Artık hamilesin ve hamilelerin duası kabul olur derler.Arkadaşlar kan testini aldım 3. Gün iki embriyo transferi bugün 9. Gün sonuç 82.55
Bayada yüksek çıkmış canım benim 10.gün 345 ti ikizArkadaşlar kan testini aldım 3. Gün iki embriyo transferi bugün 9. Gün sonuç 82.55
Amin canım inşallah allah bebek bekleyen herkesin dualarını kabul eder inşallahÇok sevindim. Hayirli olsun canim. Bize de dua et.
Canım inşallah sende sağlıcakla alırsın kuzucuklarını kucağına seninki kaçıncı gün embriyosuyduBayada yüksek çıkmış canım benim 10.gün 345 ti ikiz
5.gün embriyosuydu canım sagolasin amin insallahCanım inşallah sende sağlıcakla alırsın kuzucuklarını kucağına seninki kaçıncı gün embriyosuydu
Merhaba benimde novaart ta transferim oldu. 3.gün kaliteli 2 tane transfer yapıldı. Bugün 9. Günüm dayanamayıp dün ve bugün idrar testi yaptım ikisinide de birkaç dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı. Adet olacakmışım gibi ağrım var. Belim ağrıyor. 3 temmuz da kan tahlili günüm. Bu şekilde silik olupta pozitif olan var mı aramızda. inşallah allah herkesin evlat hasretini giderir
Ay benim de doktorum Ahmet erdem. Yeni ignelere basladim. İnsallah bana da ugurlu gelir.Bana dua et. Hakkimizda hayirlisi olsun canim.
Arkadaşlar kan testini aldım 3. Gün iki embriyo transferi bugün 9. Gün sonuç 82.55
Benim durum baya karışık yattığım yerden kalkamıyorum günde 10/12 kere kusuyordum en sonunda cumartesi ilaç aldım o günde yine kanama ve büyük bir parca düştü iyiki hastanedeydi.Bu sene çok sessizleşti bu topik bakalım bi kimler vardı
@Birkendim Kuzum nasıl oldun toparlayabildin mi biraz iyisindir inşallah
@sem06 Canım sende girmiyorsun bayadır özlettin kendini
@tahin06 Canım sen nasılsın konuştun mu hiç tekrardan Ahmet Hoca ile?
yasmi_n Canım sen nasılsın geçti değil mi lekelenmelerin
Busgok0606 Canım maşallah 23. haftaya girdin çok şükür şeker yüklemesi de yaptıracak mısın düşünüyor musun?
Ah yardimcin olsun canim bebeklerine sağlık versin rabbimBenim durum baya karışık yattığım yerden kalkamıyorum günde 10/12 kere kusuyordum en sonunda cumartesi ilaç aldım o günde yine kanama ve büyük bir parca düştü iyiki hastanedeydi.
Muayne olmak için ultrasona girdiğimde doktor daha bakmadan düşürmüşün bebeği dedi. Sonrada vajinadan bakınca aa ikiz gebelikmi seninki dedi.Baya korkuttu ama şükür bebeler iyiydi.Allah iyi insanlarla karşılaştırın inşallah, cumartesi kabus gibiydi.
Bn varım canım ilk yaptığım böyle silikti 2 ve 3 yaptığım git gide koyulasmisti. Ikiz gebelikti ve suan 2 tane dünya güzeli evlatlarım var rabbim dileyen bekleyen herkese yaşatsin bu duyguyu ınsallhMerhaba benimde novaart ta transferim oldu. 3.gün kaliteli 2 tane transfer yapıldı. Bugün 9. Günüm dayanamayıp dün ve bugün idrar testi yaptım ikisinide de birkaç dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı. Adet olacakmışım gibi ağrım var. Belim ağrıyor. 3 temmuz da kan tahlili günüm. Bu şekilde silik olupta pozitif olan var mı aramızda. inşallah allah herkesin evlat hasretini giderir
Benim durum baya karışık yattığım yerden kalkamıyorum günde 10/12 kere kusuyordum en sonunda cumartesi ilaç aldım o günde yine kanama ve büyük bir parca düştü iyiki hastanedeydi.
Muayne olmak için ultrasona girdiğimde doktor daha bakmadan düşürmüşün bebeği dedi. Sonrada vajinadan bakınca aa ikiz gebelikmi seninki dedi.Baya korkuttu ama şükür bebeler iyiydi.Allah iyi insanlarla karşılaştırın inşallah, cumartesi kabus gibiydi.
Boğazım çok tahriş oldu kan kusuyordum haftasonu olunca devlet hastanesi kadın doğum acilindeki doktor baktı başından savdı. Ilaci Ahmet hocayla sorduk rahatca içebiliyorum.Canım benim okurken ben bile tuhaf oldum Allahım korumuş çok şükür bebeklerinde iyi Rabbim yaşatmasın bir daha inşallah sağlıkla devam etsin bol bol dinlen mide bulantılarında geçsin biran önce inşallah başka bir hastaneye mi gitmiştin de öyle dedi doktor? Allahım gönlünce yaşatsın herşeyi inşallah dualarımdasın hep
Bn varım canım ilk yaptığım böyle silikti 2 ve 3 yaptığım git gide koyulasmisti. Ikiz gebelikti ve suan 2 tane dünya güzeli evlatlarım var rabbim dileyen bekleyen herkese yaşatsin bu duyguyu ınsallh
Tşk ederim canımMaşallah canım yeni gördüm ben mesajını 9. gün için gayet güzel bir değer sağlıkla devam etsin kat kat artsın inşallah
Boğazım çok tahriş oldu kan kusuyordum haftasonu olunca devlet hastanesi kadın doğum acilindeki doktor baktı başından savdı. Ilaci Ahmet hocayla sorduk rahatca içebiliyorum.
Allah'ım herkesin evladını bağışlasın kalbim duruyordu nerdeyse düşük yapmisin dediğinde.