Ay inşallah canim. Çok teşekkürlerMerhaba canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlansın inşallah ben memnunum gelen çoğu kişi memnun kalıyor kuzum başarı oranı da yüksek bir merkez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canim. Çok teşekkürlerMerhaba canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlansın inşallah ben memnunum gelen çoğu kişi memnun kalıyor kuzum başarı oranı da yüksek bir merkez
İnşallah yaparlar canım
Ay inşallah canim. Çok teşekkürler
Facebook tan merkeze msj attım ve sordum. Yaptırabilirsiniz demislde. Çok mutlu oldum.
Mesajda telefon numarami istemislerdi. Bende daha iyi anlasabilmek adina verdim ve Mehmet hoca bizzat kendi aradi. Haftaici olan takiplerinizi bulunduğunuz şehirden yapabilirsiniz dedi.Çok güzel canım inşallah sonucu da güzel olur Allahın izniyle
Mesajda telefon numarami istemislerdi. Bende daha iyi anlasabilmek adina verdim ve Mehmet hoca bizzat kendi aradi. Haftaici olan takiplerinizi bulunduğunuz şehirden yapabilirsiniz dedi.
Amin canım inşallah hepimizin bu sekilde güzel bir şekilde ilerler. Rabbim ikiz bebişler nasip eder.Aa öyle mi ne kadar güzel bir ilgi olmuş inşallah her zaman böyle yolunda gider herşey canım gönlünce olsun herşey
Amin canım inşallah hepimizin bu sekilde güzel bir şekilde ilerler. Rabbim ikiz bebişler nasip eder.
Ooo çok erken yapmışsın gününe kadar çok koyulaşır bence var hayırlı olsun canim inşallah yüksek bi değer çıkar benimde 5.gün 2 embriyoydu ikizlerim varMerhaba benimde novaart ta transferim oldu. 3.gün kaliteli 2 tane transfer yapıldı. Bugün 9. Günüm dayanamayıp dün ve bugün idrar testi yaptım ikisinide de birkaç dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı. Adet olacakmışım gibi ağrım var. Belim ağrıyor. 3 temmuz da kan tahlili günüm. Bu şekilde silik olupta pozitif olan var mı aramızda. inşallah allah herkesin evlat hasretini giderir
Inşallah canım korkma dusuk çıkabilir erken ya dahaArkadaşlar bi konu hakkında merkezi aradım aşağı yukarı bellidir test yaptırın dediler kan testi verdim sonucunu bekliyorum inşallah pozitiftir dua edin