Hakkında hayırlısı olsun ne güzel en azından olabildiğini biliyosun pes etme tekrar deneBende ahmet hocanın hastasıyım bu ay düşük yaptim
Hg meraba hangi hocaya gdiosun ne aşamadı tedavinMerhaba hekse ben yeni katıldım aranıza
Hayırlısı olsun inş bebiş haberleri verelim buralardanInsallah olumlu sonuc cikar cnm hakkinda hayirlisi olsun bnde transfer gunumu bekliyorum heycanla
Hos geldin canımMerhaba hekse ben yeni katıldım aranıza
Aminnnnn yarin 1 de dediler transferi sabah arayip heycanlandim duygulandim karmakarisigimm vnmHayırlısı olsun inş bebiş haberleri verelim buralardan
Çok geçmiş olsun cnm vardır bundada bi hayir diyelim insallah birdahaki sefere pesini birakma dondurmusumuydunuz embriyolarinizi ikinci seferde avantaj sağlıyor mus uzulme bnde 2 dusuk yaptim biri kendiliginden gebelik biri asilama bakalim bu da tup olcak insallah bundan guzel sonuclar alip surdurebilirim bebisim bana sikica tutunurBende ahmet hocanın hastasıyım bu ay düşük yaptim
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin...Aminnnnn yarin 1 de dediler transferi sabah arayip heycanlandim duygulandim karmakarisigimm vnm
Inşallah cnm dua edelim birbirimize rabbim bizleride mükafatlandirsin inşallahAy hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin...
Cnm bide crınone jel kullaniyomusun bi kac yazi okudumda akinti gibi geliyomus kahverengi falan oldumu sanadaInşallah cnm dua edelim birbirimize rabbim bizleride mükafatlandirsin inşallah
Amin inşallah canım eet kullanıyorum akıntı oluo ama bnde öle çamur gbi olmadı normal ilaç gelio zaten geriCnm bide crınone jel kullaniyomusun bi kac yazi okudumda akinti gibi geliyomus kahverengi falan oldumu sanada
Anladim Teşekkürler cnm bnde daha bu sabh basladimda hani olabileceklere karsi hazirlikli olim dedim paniklemm diye saolAmin inşallah canım eet kullanıyorum akıntı oluo ama bnde öle çamur gbi olmadı normal ilaç gelio zaten geri
Herkeste aynımı oluo bilmiorum canım ama bnde öle aman aman bir şey olmadıAnladim Teşekkürler cnm bnde daha bu sabh basladimda hani olabileceklere karsi hazirlikli olim dedim paniklemm diye saol
YaaaArkadaşlar benim degerim düşmüş olmadı ilk denemem negatif şimdi aradılar yarın doktorumla görüşmeye gidicem bakalım 2. Si için denicez
SagolÇok geçmiş olsun cnm vardır bundada bi hayir diyelim insallah birdahaki sefere pesini birakma dondurmusumuydunuz embriyolarinizi ikinci seferde avantaj sağlıyor mus uzulme bnde 2 dusuk yaptim biri kendiliginden gebelik biri asilama bakalim bu da tup olcak insallah bundan guzel sonuclar alip surdurebilirim bebisim bana sikica tutunur