- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 36
Ha bu arada cnm bn ankaradayim sen hangi sehirdesinBnde sansima erken oldum bu ay bi kac gun bugunde gittim ignelerimi aldirdi dktr bugun ignelere baslicam nasipse cnm ama oda ayti bir stres tabii hayirlisi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha bu arada cnm bn ankaradayim sen hangi sehirdesinBnde sansima erken oldum bu ay bi kac gun bugunde gittim ignelerimi aldirdi dktr bugun ignelere baslicam nasipse cnm ama oda ayti bir stres tabii hayirlisi inşallah
canım bende 2 gün önce gittim bana bant verdi 3 tanede iğne bakalım hayırlısı steres yapma allah hayırlısını versinBnde sansima erken oldum bu ay bi kac gun bugunde gittim ignelerimi aldirdi dktr bugun ignelere baslicam nasipse cnm ama oda ayti bir stres tabii hayirlisi inşallah
Ha bu arada cnm bn ankaradayim sen hangi sehirdesin[/QUO
ne güzel ya sen ordasın tedavinin selameti açısından rahat olur ben samsundan gelip gidiyorum çok yorucu oluyor ama katlanıyorum canım görüşürüz
Amin cnm hepize insallah yalniz bn banti bilemedim o niye cnmcanım bende 2 gün önce gittim bana bant verdi 3 tanede iğne bakalım hayırlısı steres yapma allah hayırlısını versin
selam bantlar sayesinde daha erken regl olunuyormuş hayırlısı bakalımAmin cnm hepize insallah yalniz bn banti bilemedim o niye cnm
Allah yardimcin olsun cnm evet isin biraz zor ama insallah rabbim emeklerimizin karsiligini hayirlisiyla ve hayirlisiysa verecektir insallah[/QUOT
öyle valla sen ne durumdasın
Him bunuda öğrenmiş olduk hadi bakalim hayirlisi cnmselam bantlar sayesinde daha erken regl olunuyormuş hayırlısı bakalım
Gec gordum canim Allah razinolsun cumlemize nasip etsin insallahGözünaydın canım, maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Canim merhaba esinde azosperm mi var teseden bahsetmissn novaartta doktorunuz kimdi. Tese sonucu ne oldumerhaba arkadaşlar bende dün novaarta gittim ön görüşme için iyiki gitmişim gürgan clinice başlamıştım dün ikisindende randevu aldım artık karar vericektim gürgan clinicte dünde 16:15te randevum vardı 17:30 olmasına rağmen doktorla görüşemediğimiz için sinirlendim ve merkezi terk ettim gürgan cilinic doktorları çok iyi ama doktorlar haricinde diğer çalışanları ilgisiz bilgisiz lakayıt insanlar.benim eşimde problem var bende çok araştırdım ankarada o kadar tüp bebek merkezinden sonra iki merkeze indirdim tercihi ve dünde karar verdim novaarta başlayacağız umarım tese ameliyatımız sonuç verir.sonuç alan arkadaşlarıda tebrik ederim Allah sağlık sıhhatle bebişlerine kavuştursun Allah bütün isteyenlerin gönlüne göre versin.
cnm değerlerde düşme oldu bu ay yapılması düşünülüyor ameliyatın olumlu yada olumsuz olarak sonucu söylerimCanim merhaba esinde azosperm mi var teseden bahsetmissn novaartta doktorunuz kimdi. Tese sonucu ne oldu
Bnde iste yarin sabah kontrole gidicem yumilere bakilcak cnm senin kontrolun nezaman cnm[/QUOT
benim kontrol bu bantlar ve 3 tane iğne var onlar bitince kanamanın olduğu 2.ci gün canım senin yumoşlar ne durumda
Pazartesi yumiler toplancak bnmde iste allahtan bisi olmassa cnm sonrada trans gununu beklicez embriyolarin durumuna gore yapilcak bakalim hayirlisi sonuna geldikde insallah rabbim hayirli haber almamizi nasip eder
Kisiye gore degisiyo cnm yumilerin buyumesine bagli istenilen buyukluge gelince toplaniyo bnm bugun topladilar haber bekliuorum embriyolarin gelisimine gore carcaklarmis bn gonalf merional ve cetrotide kullandim 3 igne 10 gun kullandim sonra catlatma ignesi yaptim bigun sonrada topladilarcanım ya ben şimdi 3 tane cetrotide kullandım bende yumi toplama işlemi ne zaman olur tahminen bu yum, toplama transfer işi uzun sürüyor mu
Insallah olumlu sonuc cikar cnm hakkinda hayirlisi olsun bnde transfer gunumu bekliyorum heycanlaArkadaşlar merhabalar ben de mehmet hocanın hastasıyım ilk tüp bebek tedavimi yaptırdık bugün 13. Günümdü. Dün testte 6 cıktı beta düşük olduğu için ne var ne yok diyebilirim dedi yarın sabah tekrar kan vericem degerim katlanmış olması gerekiyormuş hakkımızda hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah