canım hayırlı olur inşallah.bizde gelecek ay orda yaptırcaz sanırım gittiğim kadın doğum doktorum orayla anlaşmalıymış isterseniz orda yapabilirim dedi.ama henüz fiyat konuşmadık.nekadar tutuyor yaklaşık olarak acaba?
Tesekkur ederim canim.gebelik elde edebildinizmi peKi?gelecek ay bende orda yaptircam.dr umu degistirmek istemiyorum cunku.Canım ben tüm tedavimi orada yaptırdım. ilaçlar hariç 4750 TL. ilaçlarda yaklaşık 1300 TL tuttu. Benim orada tedavim sürerken dışarıdan gelen başka doktorlarında hastalarına işlemlerini orada yaptığını gördüm. kesinlikle tavsiye ederim. Şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.
Pardo canim yazmisssin zaten hamileyim diye gozun aydin olsun:)Tesekkur ederim canim.gebelik elde edebildinizmi peKi?gelecek ay bende orda yaptircam.dr umu degistirmek istemiyorum cunku.
Sağol canım. Allah sanada yaşatsın inşallahPardo canim yazmisssin zaten hamileyim diye gozun aydin olsun:)
Merhaba, bende ahmet ve mehmet hocayı araştırıyorum, rica etsem ücret konusundada bilgi verebilşrmisiniz?Merhaba canım,
Ben Novaart' a gittim. şuan transferimin 13. günündeyim. çok şükür değerlerim güzel ilerliyor. Bu merkezi kesinlikle tavsiye ederim. Benim doktorum Mehmet Hocaydı. onun olmadığı zamanlarada kontrolümü Ahmet hoca yaptı. her ikiside işini çok iyi bilen bu meslekte gerçekten güvenilebilecek insanlar. Hiç birşey yapmadan sadece duruş ve davranışları ile bunu gösteriyorlar. Çok fazla konuşmalarını bekleme ama işlerinde gerçekten çok iyiler. en önemlisi çok rahat güvenebiliyorsun. Ordayken biliyorsun her halükarda iki profosörden birisi seninle ilgilenir. Benim transferime her ikiside girdi ve kendimi öyle güvende hissettimki anlatamam. Ayrıca merkezin çalışanları ve hemşireleri de çok iyi. Ücret konusun da ise diğer merkezlere göre biraz daha uygun fiyatlı ve ödeme kolaylığı sağlıyorlar. İlk muayeneden transfere kadar hiç para ödemedik. ( bu arada ilk görüşme ve muayene ücretsiz) Hatta transfer günü ödeme yapalım mı artık diye eşim sordu da öyle yaptık :)) ayrıca ilaçları anlaşmalı eczanelerinden getirtiklerinde çok uygun fiyatlı oluyor. ve tedavi sonuna yaklaşırken ilaçlar azaldığında yeni ilaç aldırmamaya çalışıp ellerinde varsa ücretsiz veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.
Biz merkez araştırmaya başladığımızda ilk nova arta gittik mehmet hoca ile görüştük. sonra ankalife' ta gurur hoca ile görüştük, sonra da anatolya hakan hoca ile görüştük. Aslında Anatolya ile devam edecektik. adetin 23. günü orda ilaçlara başlayacaktım. fakat içimde hep bir güvensizlik vardı ve aklım nova artta kaldı. iğnelere başlamaya 2 gün kala novaarta gittik ve orayla devam etmeye karar verdik.
çok uzun yazdım biliyorum ama bizde merkez ve doktor araştırmalarımızda hep bu tür bilgilere ihtiyaç duyduk. şimdi en azından senin gibi ihtiyaç duyanlara en azından fikir olması için kendi deneyimlerimi paylaşıyorum.
Herkes için hayırlısını diliyorum.
sevgiler..
Ben de novaart da mehmet hocanin hastasiyim. Ilk gittigimden beri icimde bir guven var. Sebebini bilmiyorum. Cok da konusmadi halbuki. Benim sorunum rezerv azligi. Bir tane denemem var transfer seviyesine bile gelmedik. Hemen nova art da basladim ben de. Ilk ay takip yapildi. Simdi bant kullaniyorum. Sorgulamiyorum arastirmamaya calisiyorum. Allahimin izniyle olacak inaniyorum insallah. Dilerim hersey gonlumuzce olur.
Ben de novaart da mehmet hocanin hastasiyim. Ilk gittigimden beri icimde bir guven var. Sebebini bilmiyorum. Cok da konusmadi halbuki. Benim sorunum rezerv azligi. Bir tane denemem var transfer seviyesine bile gelmedik. Hemen nova art da basladim ben de. Ilk ay takip yapildi. Simdi bant kullaniyorum. Sorgulamiyorum arastirmamaya calisiyorum. Allahimin izniyle olacak inaniyorum insallah. Dilerim hersey gonlumuzce olur.
Transfer 5 binmis ama ilaclar git gel ne olur bilmiyorum cnmbende novarta gitmeyi düşünüyorum bu tedavi size ne kadara mal oldu benimde tek tüpüm kapalı bakalım hayırlısı inş
Amin cnm inşallah aynen kayiliyorum bnm gecen ay baslancakti ama dktrum bu ya yumyrta rezervim az oldugu icin ve sansim daha fazla olmasi icin bidaki aya birakti yani istese gecen ay oldu kadar yumurtanla basliyalim derdi bnde dktruma guveniyorum cok konusup n sormadan fazla aciklama yapmasada bana guven veriyordoktorlarına güveneceksin bende novaart ile görüşüyorum benimde önümüzdeki ay düşünüyorlar işlemi yapmayı sırf para almak için bir işleme girmiyorlar.zamanı ne ise ona göre davranıyorlar bu şekilde çalışan merkez kalmadı bana göre içini ferah tut umarım kaderimizde hayırlı sağlıklı bebiş yazılmıştır.
Amin cnm inşallah aynen kayiliyorum bnm gecen ay baslancakti ama dktrum bu ya yumyrta rezervim az oldugu icin ve sansim daha fazla olmasi icin bidaki aya birakti yani istese gecen ay oldu kadar yumurtanla basliyalim derdi bnde dktruma guveniyorum cok konusup n sormadan fazla aciklama yapmasada bana guven veriyor
Bnde sansima erken oldum bu ay bi kac gun bugunde gittim ignelerimi aldirdi dktr bugun ignelere baslicam nasipse cnm ama oda ayti bir stres tabii hayirlisi inşallahcanım çok saol paylaşımların için bende sana sorduktan sonra gittim novoarta mehmet hocayla görüştüm canım tüm tahlillerimi götürdüm herşey normal dedi baya ilgilendi sonra ultrasonla bakınca rezerv az bu ay yapamayız dedi gelcek ay başlıycaz işte herhalde aynı anda başlıycaz allah hakkımızda hayırlısını versin canım sen hangi şehirdesin