7 taNe ılac bıde o ıgneler kuzum
İ sallah nasip olur sana daYok canım henüz hamile değilim bilmiyorum da hiç kusra bakma
İ sallah nasip olur sana da
Sendemı vardın canım dılekle bende ordaydım evet cok kalabalıktıHanımlar, merkez bugün inanılmaz kalabalıktı. Tedavime bugün başladım. Güzel sonuçlar alırız umarım, gönülden diliyorum..
Evet, 08:50'de geldik eşimle, 10.30'du girebildik Mehmet beyin yanına..bir de öğleden sonra gittik, ilaçlarımı vs aldım, anca..Sendemı vardın canım dılekle bende ordaydım evet cok kalabalıktı
Mehmet beye mı basladınız hayırlı sonuclanır ınsallahEvet, 08:50'de geldik eşimle, 10.30'du girebildik Mehmet beyin yanına..bir de öğleden sonra gittik, ilaçlarımı vs aldım, anca..
Çok sağolun. Mehmet bey.in hastasıydım zaten geçen yıldan, biliyorsunuz, bebeğimi kaybetmiştim 5 ay önce..2.denemem bu..bu kez de tutar inş, kucağıma sağlıkla alırım. Yumurta sayım az ama fazla da olmuyor zaten. Umarım güzel neticelenir.Mehmet beye mı basladınız hayırlı sonuclanır ınsallah
Evet okumustum yazını basın sagolsun Esımın amcasının gelini de ahmet beye gıdıyodu canım onunda çok zor olmuştu yumurtası son 10 gunun ıçnde kızımız olacak rabbım buyuk canımÇok sağolun. Mehmet bey.in hastasıydım zaten geçen yıldan, biliyorsunuz, bebeğimi kaybetmiştim 5 ay önce..2.denemem bu..bu kez de tutar inş, kucağıma sağlıkla alırım. Yumurta sayım az ama fazla da olmuyor zaten. Umarım güzel neticelenir.
Çok sağolun..çok zor kaybetmek.. bebecik sağlıkla doğar inş.Evet okumustum yazını basın sagolsun Esımın amcasının gelini de ahmet beye gıdıyodu canım onunda çok zor olmuştu yumurtası son 10 gunun ıçnde kızımız olacak rabbım buyuk canım
Insallah canım rabbım buyuk hepımızın gonlune gore verır ınsallahÇok sağolun..çok zor kaybetmek.. bebecik sağlıkla doğar inş.
Evet size söyledim canım çok geçmiş olsun üzüldüm sorun ney pekiBana mı sordun Canım 2. Denemem
Sorun benim rezerv az yumurta kalitesi düşük tutmuyor tüp bebekEvet size söyledim canım çok geçmiş olsun üzüldüm sorun ney peki
Allah büyük canım olursa bi yumurtada yeter yaşınız kaç ümitsizliğe kapılmayın benimde ikinci denemem olacak adetimi bekliyorum bi problem yok ama bendede tutmadi bi yumurtam dollenmisti sadece o da negatif ben de bu sefer novaartta yapacam allah kismet ederseSorun benim rezerv az yumurta kalitesi düşük tutmuyor tüp bebek
Benim de rezervim az, 38 yaşındayım. Yumurta sayım ilk tüp bebek denememde de azdı, 3-4 adetti ama yumurta kalitem iyiydi ve tesaadüf tuttu. Dün, 3 doğal yumurtayla başladım iğnelere..bu kez nasıl gelişir süreç bilmiyorum. Olumlu diyelim olumlu olsun. Sigaranız varsa içmeyin, uygun beslenin, incir, kuru yemiş, folik asit alın. Yağdan, aşırı stresten uzak durun. Yumurta yaşlanmasının önüne pek geçilemiyor ama yumurta kalitenizi iyileştirebilirsiniz.Sorun benim rezerv az yumurta kalitesi düşük tutmuyor tüp bebek
Busgok0606 canım günaydın ne yaptın yaptın mı gece ignelerini ben akşam aradım hemşireyi 2 defa da açmadı bende karışık vurdum çoğu kişi öyle yapmış
Benim de rezervim az, 38 yaşındayım. Yumurta sayım ilk tüp bebek denememde de azdı, 3-4 adetti ama yumurta kalitem iyiydi ve tesaadüf tuttu. Dün, 3 doğal yumurtayla başladım iğnelere..bu kez nasıl gelişir süreç bilmiyorum. Olumlu diyelim olumlu olsun. Sigaranız varsa içmeyin, uygun beslenin, incir, kuru yemiş, folik asit alın. Yağdan, aşırı stresten uzak durun. Yumurta yaşlanmasının önüne pek geçilemiyor ama yumurta kalitenizi iyileştirebilirsiniz.
Bende aynı olan 2 sını bı tarafa dıgerını bı tarafa vurdum canım
12 dk gec alırlar canım senı uzulme o kadarAynen bende canım yalnız aksilikler üst üste geldi ben 12 dakika geç vurdum canım öğlen hemşireyi arayıp soracam gece uyuyamadım da doğru düzgün birşey olur mu ki ya