Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coook guzel bir haber.Ramazan in bereketi ile rabbim kucagina almayi nasip etsin.sizin rahatsizliginiz neydi ?Kızlar hamileyim lucrin kullanırken kendiliğinden hamile kalmışım bugün öğrendim şok oldum ya resmen ...
Amin canım Rabbim isteyen herkese versin tatlımAyyyy cnm cok sevindimm rabim sana bagislasin gozun aydin ne kadar guzel bir duygudur simdi o darisi bizlere :)
Amin canım inş. ..Ne güzel bi haberr rabbim biizm gibi tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh
ayy çok güzel Allah tamamına erdirdi bu mübarek günle hürmetine darısı bizlere inşallahKızlar hamileyim lucrin kullanırken kendiliğinden hamile kalmışım bugün öğrendim şok oldum ya resmen ...
Tebrik ederim Rabbim Hayırlısı ile kucağınıza almayı da nasip etsinHerkese çok ama çok tsk ederim.kizlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins bnm sebepsiz infertiliteydi. ...
Hayırlı olsun cok sevindim sizin adınıza lucrin kaç gün kullandınız?Bende başladım kullanmaya inş banada öyle bir mucize olur :) :)Amin kızlar allah isteyen herkese versin inş. ...
İnşallah olumlu sonuç alırsın cnm çok stres yapma her şey nasip inş rabbım yüzümüzü güldürür?Bugun test kan sonucunh bekleyemedm idra testi yaptim negatf malesef yikildim ne yapcagimi bilemiorum
Bugun sabah klinikteydim,cook kalabalikti.yumurta gelistirici ilacin sonucunda 1 tane 14 mm folukul var,1 tane de kucuk.ogleden sonra ignelere baslayacagim.Ahmet hoca sayiya takilma kalitesi olsun yeter dedi.Bakalim zaman ne gosterecek...Amin kızlar allah isteyen herkese versin inş. ...
Idrar testi yaniltabiliyor.arkadasim transfer sonrasi sizin gibi idrarda bakti ,olumsuzdu.ama kanda pozitif cikti.lutfen sabredin,belki de üzüntünüz sevince dönüsür...Bugun test kan sonucunh bekleyemedm idra testi yaptim negatf malesef yikildim ne yapcagimi bilemiorum
İns oyle olur amahicbi belertimde yok goguslerimdeki acidan baska butun umutlarm söndü ins bi mucize yasatr rabbimIdrar testi yaniltabiliyor.arkadasim transfer sonrasi sizin gibi idrarda bakti ,olumsuzdu.ama kanda pozitif cikti.lutfen sabredin,belki de üzüntünüz sevince dönüsür...
Canım idrara 21.gün çıkar b hcg o Yüzden test manasız olmuş kanda transfer sonrası 12. Gün bakılmalı sen kaçıncı Günü'nde sinBugun test kan sonucunh bekleyemedm idra testi yaptim negatf malesef yikildim ne yapcagimi bilemiorum
Bugun onuncu gun besinci gun embryosuydu merkezde. Bugun test yaptrnam soylendi kan sonucunu bekliorum bakalim ne cikcak[/QUOTEinşallah hayırlı haberleriniz olsun