Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yarın sabah 8.30 da klnikte olacağım.bakalım folükül büyümüş mü ?Yarin orda olacagim sabah 8.30 da
merhaba,görüşebildin mi Ahmet bey le.Kızlar selam bugün 1de Ahmet hocayla görüşmemiz var orada olacak olanlar varmı?
Hadi hayirlisi,bence dogru yerdeyiz ve Ramazan ayının beeketi ile insallah dileyen herkes muradina erer.Görüştüm canım yarın 11.30gidipnrşim sperm testi vercek duruma görr aşılamaya yada tüp bebek için karar vericez
İnşallaahh tatlım rabbim gönlümüze göre versin sen ne durumdasınnHadi hayirlisi,bence dogru yerdeyiz ve Ramazan ayının beeketi ile insallah dileyen herkes muradina erer.
BenDe geldim bekliyorum 1 folukul buyumus ,catlatma ignesi yapilacak.tek yumi ile transfer olacak sanirimBekliyoruz bakalım...
Sanirim kliniktesiniz.gelismelerden haber ver olur mu? Ben bugun cetrotide,menopur ignelerini yapacagim.gece ovitrelle catlatma ignesini yapip,cuma gunu oglen yumurta toplanacak.Hadii inşallah tatlı hemen olurr
hadi hayırlısı tatlımmBende ilaçlara baslayacagim
Hayırlısı olsun canım an azından dondurulmusun var.inş bundan sonra her şey yolunda gider.Hemsire aradi adet olunca goruscez problemim pco besinci gun embriyosuydu dondurulmuslarla oldu transfer yumurta toplandigi ay ohss oldum simdi bes dondurulmusum var
Canım şimdi nasıl peki herşey yolunda mı.Ayseeem senin yeterince yumurtan var.ahmet yada mehmet bey bence farketmiyor.ben 3 aydir gidiyorum.ilk ay kendi 2 yumurtam vardi ilacsiz onlari degerlendirelim dedik ,yumurtalar fonksiyonel degildi,farlutalle regl oldum.klomen kullandim,yine merionel cetrotide kullandim hic yumurta gelismedi.bu kez 21 gun dogum kontrol hapi kullandim regl oldum.haziranin 15 den bu yana 5 gun femara sonrasida menopur, cetrotide
Kaç çıktı canım, 2 hafta sonraki sonuca göre mi başlayacaksınız tedaviyeKızlar biizm sperm sayımız düşmüş 2hafta sonra tekrar gidip sperm verilecek ve o zaman tüp bebek için
Canım ne yaptın hangi ilaçlara başlıyorsun kontrol nasıldı.ben dün ignelere başladım.cumartesi kontrol var dönmiycez ankarada kalicaz artık tedavi sonuna kadar.sen de durum nasılBende ilaçlara baslayacagim