Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zonguldak ameleler birligi hosderede.kizilaydan dolmusla 10 dakikalik mesafede.ben 2 gun once gorustum kisi basi 35 tl.siz karayollari ,dsi gibi yerleride arayin isterseniz.nereden geleceksiniz ?novaarta da danisin belki anlasmali yerleri vardir.Cankayada tam olarak nerde biliyor msin canim ben nette bulamadim
arkadaşlar bende nova yı düşünüyorum benim 3. denemem olacak
ben batıkentte kalcam ama novaya nasıl gidilir bilmiyorum lütfen yardım[
novaart doğru bir karar.arkadaşım 3.denemesini novaarta yaptı.10 yıllık evli.2 ay önce birlikte başladık,onun o ay değerleri yüksekti,2.ay ilaç tedavisine başlandı,şimdi 1 aylık hamile.arkadaşlar bende nova yı düşünüyorum benim 3. denemem olacak
ben batıkentte kalcam ama novaya nasıl gidilir bilmiyorum lütfen yardım
batıkent den metro ya bineceksiniz.kızılay da inip,metronun üstünde güvenpark dan çukurambar dolmuşlarına bineceksiniz.Novaart çukurambar da nişantası sosyete pazaranın yanında.dolmuş şöförüne söylerseniz en yakın noktada indirir.
Canım en mantıklısı kızılay kızılaydanda çukurambararkadaşlar bende nova yı düşünüyorum benim 3. denemem olacak
ben batıkentte kalcam ama novaya nasıl gidilir bilmiyorum lütfen yardım
bence çok güzel saten tirasferde oldun inşallah tutunur bebisler kactane yumurta kondu sanaArkadaşlar benim 5. Güne iki tane embriyom kalmış sizce sayı nasıl
Iki tane kondu bakalım inşallah hayırlısıbence çok güzel saten tirasferde oldun inşallah tutunur bebisler kactane yumurta kondu sana
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu acabaSlm arkadaslar bugun rransferimn besinci gunu bende hic bi belrti yok acaba ben mi ewham.yapuorum yoksa sonuc husran mi olcak
Benm.besinci gin embriyosu dondurulmuslarla yapildi yumurya yoplandigi ay karnimda siskinlik oldu doktrum riske atmak istemedi ertelendiSizin kaçıncı gün embriyosuydu acaba