- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 38
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcımız olsun çok büyük sınav gerçektenNovaart'da 2. Denememdi. Bugün sonuç negatif((( toplamda 3. Denemem oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcımız olsun çok büyük sınav gerçektenNovaart'da 2. Denememdi. Bugün sonuç negatif((( toplamda 3. Denemem oldu.
üzülmeyin allah hepimize hayirli evlat nasip eder inşallahCnm cok uzuldum napalim bizimde sinavimiz bu kendini cok yipratma dua et elimizden baska birsey gelmiyor hakkinda hayirlisi cnm
Tesekkur ederim cnm insallah cumlemize hayirlisiylaüzülmeyin allah hepimize hayirli evlat nasip eder inşallah
Novaart'da 2. Denememdi. Bugün sonuç negatif((( toplamda 3. Denemem oldu.
canim senin dokdorun kimNovaart'da 2. Denememdi. Bugün sonuç negatif((( toplamda 3. Denemem oldu.
Üzülme benim bir arkadaşim dörkez dendi tutmadi baya bir ara verdi kafaya çok takiyordu kendini topladi tekrar dendi 5. tutu simdi alti aylik hamile birazda biskoljik tirasvrden sonrasin unut aklina getirme tutumu tumadim diye raht ol dondurulmuş yumurtan varmi tekra ne zaman deniyceksin ben beş eydan sonra bâşldim cok zor bir aşama allah yaryar yadimcimiz olsunbeyaz kardelen doktorum Mehmet erdem di. Ama ara sıra ahmet bey de baktı. Bu denememde orta kalite yumurta oluştu. Gerçi öncekilerde iyi kaliteydi o da tutmamıştı. Ne diyelim yine umut ediyor insan, olmayınca hüsran
Valla öyle bende cuma akşamı soru sordum kimseden ses soluk yokMrb kizlar kimseden ses seda yok hayirdir insallah
Zeynom geçmiş olsun canım...
Senin durumun nedir peki?Rcanim sorunu cevaplandirayim her iki doktora iyi zaten biri olmazsa diğeri takip yapiyor
Durmun derken su an kistler baskilaniyor canim mehmet hoca bakiyorSenin durumun nedir peki?
evet canım aynen öyle malesefilk denemede başarıya ulaşan yok anlaşılan..açılan başlıktaki tüm yazılarını okudum ve bunu farkettim..yanılıyor muyum??
mrb canım bende novaat ikikere dendim ikiside pozitif sonuç aldım ama ikiside düşdü benim oradan sonuç alan çok tanıdım insanlar varilk denemede başarıya ulaşan yok anlaşılan..açılan başlıktaki tüm yazılarını okudum ve bunu farkettim..yanılıyor muyum??
Gerçekten mi ben biraz umutsuz bakmaya başlamıştım doğrusumrb canım bende novaat ikikere dendim ikiside pozitif sonuç aldım ama ikiside düşdü benim oradan sonuç alan çok tanıdım insanlar var
sen ümütsüz olma vern Allah bezede verecek inşallah yetrki olcana inanGerçekten mi ben biraz umutsuz bakmaya başlamıştım doğrusu