- 11 Mart 2015
- 262
- 90
- 39
S
canım sen daha önce hic denmedin miGerçekten mi ben biraz umutsuz bakmaya başlamıştım doğrusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen daha önce hic denmedin miGerçekten mi ben biraz umutsuz bakmaya başlamıştım doğrusu
Yo aslında bu ilk denemem ama içim de kötü bir his varS
canım sen daha önce hic denmedin mi
hala doktoruma karar veremedim ahmet bey mi yoksa mehmet bey mi?aynen öyle canim
Novaart çok iyi bir yer bana sorarsan doktora gelince ikizide iyi işlerin tam bir uzmalar ahmet hoca benim dokdorum çok şevkatili pozitif bir mehmet hocayı pek tanımıyorum ama onada çok iyi diyorlar zatenhala doktoruma karar veremedim ahmet bey mi yoksa mehmet bey mi?
sen ne zaman gidip başlamayi düşünyorsunhala doktoruma karar veremedim ahmet bey mi yoksa mehmet bey mi?
sağol canım bi 15 gün sonra gidip görüşücez kısmetse inşalllah bir an önce güzel sonuçlarla karşılaşırız sana dahA önce işlem yapıldımıNovaart çok iyi bir yer bana sorarsan doktora gelince ikizide iyi işlerin tam bir uzmalar ahmet hoca benim dokdorum çok şevkatili pozitif bir mehmet hocayı pek tanımıyorum ama onada çok iyi diyorlar zaten
ikiside birbirinin aynisi çok benziyorlar
nasıl bir işlem bende herangibi bir sorun yoksağol canım bi 15 gün sonra gidip görüşücez kısmetse inşalllah bir an önce güzel sonuçlarla karşılaşırız sana dahA önce işlem yapıldımı
bu gün ordaydik yarinda gideceğizsağol canım bi 15 gün sonra gidip görüşücez kısmetse inşalllah bir an önce güzel sonuçlarla karşılaşırız sana dahA önce işlem yapıldımı
tedavin başladı o halde öyle mi sıkıntı eşindemi? bende merak içerisindeyim neler yaşacağıma dairbu gün ordaydik yarinda gideceğiz
evt ben tedaviye başladım yedi gün oldu iğne vurunuyorum yumurta takibine gidip geliyoruz bende eşimdede sorun yok anaşlmayan bir infertife benikisitedavin başladı o halde öyle mi sıkıntı eşindemi? bende merak içerisindeyim neler yaşacağıma dair
hımm hadi hayırlsı arkadaşım hergün mü gidilecek kontorole iğneyi sen yapıyosun dimi bu arada çok sorup sıkmıyorum inşallah senievt ben tedaviye başladım yedi gün oldu iğne vurunuyorum yumurta takibine gidip geliyoruz bende eşimdede sorun yok anaşlmayan bir infertife benikisi
yok canım yardımcı olmak iseterim evt kendim yapiyorum iğne aslında önceden günlük değilde uç güne bir gidiyordum simdi benim hormonlar çok uyarılmış yarnda cardilar onun için kan uultrason bakacak ona gore tapulama işlem ne zaman yapilacak bakalimhımm hadi hayırlsı arkadaşım hergün mü gidilecek kontorole iğneyi sen yapıyosun dimi bu arada çok sorup sıkmıyorum inşallah seni
Anladım canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun önce karnımız sonra kucaklarımız dolsun inşallahYok
yok canım yardımcı olmak iseterim evt kendim yapiyorum iğne aslında önceden günlük değilde uç güne bir gidiyordum simdi benim hormonlar çok uyarılmış yarnda cardilar onun için kan uultrason bakacak ona gore tapulama işlem ne zaman yapilacak bakalim
aminnnn inşallah isteyen herkese versin AllahimAnladım canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun önce karnımız sonra kucaklarımız dolsun inşallah
mrb arkadaşim nezaman toplanca benimde cuma yada cumartesi gunuArkadaşlar benim yumurtalarım normalde 12.gün toplanacaktı ama ben gidemiyorum 13.gün toplansa farkeder mi Mehmet hoca sorun olmaz dedi ama