Ben aylardır ilaçla adet oluyorum. Yani hiç adet gormuyorum kendiliğinden.inş canım inş
ben amh sonuçunu dr vermiştim dosya onda
kac oldugunu unuttum canım yaa
birde benim adetim artık kesilmk üzereydi az adet oluyyordum senin nasıl?
canım hiç sogan kürü denedin mi interntte arştr istersen ama şimdi tedavidesin hiç bişi yapmaBen aylardır ilaçla adet oluyorum. Yani hiç adet gormuyorum kendiliğinden.
canım amh özel bi laborotovarda kan alınarak menopoza girme zamanına bakılıyo yum azlıgınaGünaydın kızlar.bende mehmet hocaya gidiyorum. Amh ne? Bana böyle birşeyden bahsetmedi.bugün tekrar gidicem.sorsam mı? Ben artık sona yaklaşım. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
Bende yumurta çok fazla ama kalitesi ni bilmiyorum. Cumartesi yumurtaları top.canım hiç sogan kürü denedin mi interntte arştr istersen ama şimdi tedavidesin hiç bişi yapma
canım amh özel bi laborotovarda kan alınarak menopoza girme zamanına bakılıyo yum azlıgına
senin sormana gerrk yok sen tedavinde sonlara geldin kac yum var demiştin sen? bende yarın gidecegim
canım naptın ben bu gün yine kontrle gitimBende yumurta çok fazla ama kalitesi ni bilmiyorum. Cumartesi yumurtaları top.
Merhaba benim yarın yumurta lar toplanacak.bakalım hayırlısı .nekadar embriyo olacak. Sen ne yaptın?Dr. Ne dedi?canım naptın ben bu gün yine kontrle gitim
sende son durumlar ??
ayyy yarın mıı çok heyacanlandım yawwMerhaba benim yarın yumurta lar toplanacak.bakalım hayırlısı .nekadar embriyo olacak. Sen ne yaptın?Dr. Ne dedi?
aynı bendeki sorunlarBen hemen şeker hastasıyım hem tiroit yetmezliği var . Üstüne bir de tekrarlayan rahim kalınlaşması. İki yılda bir ameliyat oluyorum .çektiğim acıyı anlatamam . Üstüne bir de ank.da gittiğim 4 dr rahim kanserisin dediler çıldırıcak gibiydim. Ama çok şükür çıkmadı öyle bişey. Artık kimseye guvenim kalmadı .
İyi.senin yumoşlar ne durumda?ayyy yarın mıı çok heyacanlandım yaww
çok sevindim artık sonlara geldin bu gün yine bnden kan aldılar gonoffol -f mi neydi 150 yi 75 e düşürdüler
arkasayfayı okuu canım galiba carşmba yada perşembe yum yoplanck bnmde
Yumurta toplamak kolay bi işlem hiç endişelenme. Zaten çok tatlı uyuyorsun.ayyy yarın mıı çok heyacanlandım yaww
çok sevindim artık sonlara geldin bu gün yine bnden kan aldılar gonoffol -f mi neydi 150 yi 75 e düşürdüler
çok şükür iyi gibiİyi.senin yumoşlar ne durumda?
Yumurta toplamak kolay bi işlem hiç endişelenme. Zaten çok tatlı uyuyorsun.
Ben de ahmet hocanın hastasıyım. Bana herhangi bişey yapmadı bu konuda. Bir hastadan muayene esnasında rahim içine çizikler attığını duymuştum tutunmayi kolaylaştırsın diye.Kizlar bende onumuzde ki ay ahmet hocayla tup bebege baslicam. Merakim embriyonun tutunmasi icin herhangi bir islem yapiyor mu aydinlatan olursa cok sevinirim
ala ala bna atılmadı bişi bu gün adetimn 14 .ü tedavimin 13 günüBen de ahmet hocanın hastasıyım. Bana herhangi bişey yapmadı bu konuda. Bir hastadan muayene esnasında rahim içine çizikler attığını duymuştum tutunmayi kolaylaştırsın diye.
Cok olumsuz denemesi olanlara yapılıyor olabilir. Ya da doktor gerek görüyorsa yapıyordurala ala bna atılmadı bişi bu gün adetimn 14 .ü tedavimin 13 günü
Çok sukur bulantilar dışında herşey iyi gidiyor kanada :) nisanin ilk haftası kontrol var sabırsızlıkla o günü bekliyorum :) sen nasılsınGölge, bulut hiç sesiniz çıkmıyor, herşey yolunda inşallah
Bu şekilde düşünmemiştim aslında çok doğru söylüyorsun canım. Zor bulunca insan kaybetmekten korkuyor kontrol arası uzun olunca zamanda geçmiyor :)Sevindim canım, çok geç kontrolün. Her şey yolunda demektir bu. Sıkıntılı durumun olsa sık çağırırdı. Maşallah
Belli oldu mi canım. Ne zaman toplanacak yumislerinayyy yarın mıı çok heyacanlandım yaww