- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 44
ben 10 gun diye biliyorumArkadaşlar çatlama iğnesinin etkisi vücuttan kaç günde atilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 10 gun diye biliyorumArkadaşlar çatlama iğnesinin etkisi vücuttan kaç günde atilir
Sağol cnm bnminsallah canim sağolasın. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sana da hayırla sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.
Bulutt test yaptınmı?Arkadaşlar çatlama iğnesinin etkisi vücuttan kaç günde atilir
Transferle birlikte clexan iğneye başlanıyor,Merhaba bendede pıhtılaşma var yeni öğrendik baharda 4.tüp denemeyi düşünüyoruz öncesinde bi tedavi uygulanıyomu öncekilerde sadece aspirin kullanmıştım tutunmadı
Dün 8. Günüydü transferin erken gebelik testiyle test yaptım silik çıktı. Bugün tekrar yaptım baya belirgin çıktı çizgi. Çok sukur Rabbime :)Bulutt test yaptınmı?
Aaaaaa harikaaaa çokkk sevindimmmmm, Allah tamamına erdirsin canımDün 8. Günüydü transferin erken gebelik testiyle test yaptım silik çıktı. Bugün tekrar yaptım baya belirgin çıktı çizgi. Çok sukur Rabbime :)
aminnnn canım aminn Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin. Perşembe normalde test günüm kan alcaklar sonraki surec ne olacak anlatrmisinAaaaaa harikaaaa çokkk sevindimmmmm, Allah tamamına erdirsin canım
Cnm kanın alıncak, 2 gün sonra 2 katı artmışmı bakılcAk, sonra randevu alıcaksın 10 gün sonraya kese bakılcak keseden 7-10 gün sonrada kalp atışı ve rutine gircek sonrası inşallahhh. İnan çok sevindim, burda aşamalarını biliyoruzya çok güzel oluyor pozitif duymak. Maşallah da diyeyimaminnnn canım aminn Rabbim isteyen hak eden herkese nasip etsin. Perşembe normalde test günüm kan alcaklar sonraki surec ne olacak anlatrmisin
Allah razı olsun canım hayirlisiyla birde kalp atışını duysaydik pozitifi gormekle bitmiyormus meğer. Birde bu kese ve kalp atışları için novaarttami ahmet hocanın özel muayanesine mi gidilecek. Birde çok soru sormus olcam ama kusura bakma canım kese ve kalp atışı için karından ultasonla bakılıyor dimi. Vajinal ultrason düşük ve kanamaya sebep oluyo diyolardaCnm kanın alıncak, 2 gün sonra 2 katı artmışmı bakılcAk, sonra randevu alıcaksın 10 gün sonraya kese bakılcak keseden 7-10 gün sonrada kalp atışı ve rutine gircek sonrası inşallahhh. İnan çok sevindim, burda aşamalarını biliyoruzya çok güzel oluyor pozitif duymak. Maşallah da diyeyim
Senden de canım, istediğini sor, elimden geldiğince yazarım. kalp atışı alınana kadar novaarta gittim, daha sonra muayenehanede bakıyor. Eğer yerleşimindeve rahimde bir sıkıntı olmazsa karından bakılıyor, vajinal baksada korkma bana bir kez vajinal baktı.Allah razı olsun canım hayirlisiyla birde kalp atışını duysaydik pozitifi gormekle bitmiyormus meğer. Birde bu kese ve kalp atışları için novaarttami ahmet hocanın özel muayanesine mi gidilecek. Birde çok soru sormus olcam ama kusura bakma canım kese ve kalp atışı için karından ultasonla bakılıyor dimi. Vajinal ultrason düşük ve kanamaya sebep oluyo diyolarda
Anladim canım çok tesekkur ederim :)Senden de canım, istediğini sor, elimden geldiğince yazarım. kalp atışı alınana kadar novaarta gittim, daha sonra muayenehanede bakıyor. Eğer yerleşimindeve rahimde bir sıkıntı olmazsa karından bakılıyor, vajinal baksada korkma bana bir kez vajinal baktı.
Harika Maşallah, Allah tamamina erdirsin.Dün 8. Günüydü transferin erken gebelik testiyle test yaptım silik çıktı. Bugün tekrar yaptım baya belirgin çıktı çizgi. Çok sukur Rabbime :)
Allah razı olsun:)Harika Maşallah, Allah tamamina erdirsin.
Çok şükür Rabbim herkese ysatsin i sllah sıradaki işlem kese gormek kactane h3p güzel stresler var artık kaç yıllık evlisin kaçın denemem ve Dr kim acabaHarika Maşallah, Allah tamamina erdirsin.
Teşekkür ederim cevap için baharda dördüncü denemeyi yapmayı pilanlıyoruz inşallah bu sefer olurTransferle birlikte clexan iğneye başlanıyor,
Olur inşallah, bak bir sürü hamilemiz oldu sayfadaT
Teşekkür ederim cevap için baharda dördüncü denemeyi yapmayı pilanlıyoruz inşallah bu sefer olur
Allah hepimize bebeğimizi kucagımıza almayı nasip etsin bu site bana umut oluyoOlur inşallah, bak bir sürü hamilemiz oldu sayfada
Harika Maşallah, Allah tamamina erdirsin.