canım senin kaç gün olduKan da mi çıktı yoksa idrar testi mi yaptirmistin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin kaç gün olduKan da mi çıktı yoksa idrar testi mi yaptirmistin canım
Bugün daha 3. Gün canımcanım senin kaç gün oldu
ne heyecanli bekleyis di mi. son zamanlarda çoğunlukla pozitif oldu bu sayfada. darisi sana.Bugün daha 3. Gün canım
Hem heyecanlı hem stresli bekleyiş. Bide 22 yumurtam toplandı 11i dollendi. İyi kalite 2 taneydi onlar transfer edildi. Geriye kalan 9 tane için 5.günu bekliyelim gelişimleri devam ederlerse dondururz dediler dün aradılar malesef gelişimleri durmus. Dondurulmuslarim da yok yanı. Birazcık onada moralim bozuldune heyecanli bekleyis di mi. son zamanlarda çoğunlukla pozitif oldu bu sayfada. darisi sana.
belkide ihtiyacin kalmayacak dondurulmuslara. hic bozma moralini. masallah 11 dollenmis daha nolsun, durumun iyi demekkiHem heyecanlı hem stresli bekleyiş. Bide 22 yumurtam toplandı 11i dollendi. İyi kalite 2 taneydi onlar transfer edildi. Geriye kalan 9 tane için 5.günu bekliyelim gelişimleri devam ederlerse dondururz dediler dün aradılar malesef gelişimleri durmus. Dondurulmuslarim da yok yanı. Birazcık onada moralim bozuldu
İnş ihtiyacım kalmaz canim transfer edilenler tutmustur. İlk 2 gün belim ve rahmim agriyodu bugün o agrilarda yok. İnsan belirti ariyo ne biliyim. En zoruda beklemekmis su surectebelkide ihtiyacin kalmayacak dondurulmuslara. hic bozma moralini. masallah 11 dollenmis daha nolsun, durumun iyi demekki
evet beklemek en zoru bence de.İnş ihtiyacım kalmaz canim transfer edilenler tutmustur. İlk 2 gün belim ve rahmim agriyodu bugün o agrilarda yok. İnsan belirti ariyo ne biliyim. En zoruda beklemekmis su surecte
ne heyecanli bekleyis di mi. son zamanlarda çoğunlukla pozitif oldu bu sayfada. darisi sana.
İnş bizde nasibimizi alırız pozitif lerden :) hamilelerin duası kabul olurmuş dua edin pozitifi goruyum :)aynen son zamanlar da pozitiflerin sayısı baya arttı haklısın
moralini bozma, inşallah gerek kalmaz. benimde dondurulmuşum yokHem heyecanlı hem stresli bekleyiş. Bide 22 yumurtam toplandı 11i dollendi. İyi kalite 2 taneydi onlar transfer edildi. Geriye kalan 9 tane için 5.günu bekliyelim gelişimleri devam ederlerse dondururz dediler dün aradılar malesef gelişimleri durmus. Dondurulmuslarim da yok yanı. Birazcık onada moralim bozuldu
maşallah canım çok sevindim, bnm ikili test olmadı daha canım, çoğulda ikili tarama olmuyo galiba, ense kalınlığına bakABbilirçok şükür kanamam kesildi bulantılarım çok fazla tek kese var kalp atışını duydum belim çok ağrıyor, bu cumartesi kontrolüm var geçen hafta kızamık virüs testi falan yapılmıştı onların sonuçlarına bakılacak , kanada cım sen ikili tarama falan yaptırdınmı estrofermi bırakmıştım 6 haftada folik asit ve aspirine 11 haftaya kadar devam edicekmişim bakalım şimdilik güzel gidiyor
İnş canım pozitif sonuç alanları gormek bi umut oluyor bana :)moralini bozma, inşallah gerek kalmaz. benimde dondurulmuşum yok
İnşallah bulut, Allah isteyen, kıymetini bilecek olan herkese nasip etsin, anneliğe layık olanların kucağı boş kalmasınİnş canım pozitif sonuç alanları gormek bi umut oluyor bana :)
Aminnnnnİnşallah bulut, Allah isteyen, kıymetini bilecek olan herkese nasip etsin, anneliğe layık olanların kucağı boş kalmasın
İyiyim canım çok şükür nir sorun yok ikili testlerimi verdim bugün öyle bakalım sen neler yapıyosunkızlar herkese merhaba kanada, 652 nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor
bende iyiym canım benimde bu cumartesi kontrolüm kızamık testi faman yapılmıştı onların sonuçlarını alıcamİyiyim canım çok şükür nir sorun yok ikili testlerimi verdim bugün öyle bakalım sen neler yapıyosun
Sabahta benim kahverengi lekelenmem oldu gittim bebekler iyiydi iğne oldum geldim ama hala var inşallah geçer bir son olmadığını söyledi amabende iyiym canım benimde bu cumartesi kontrolüm kızamık testi faman yapılmıştı onların sonuçlarını alıcam
gebeliklerde lekelenme gorulebiliyor genelde. cogul olunca tabi bir de. hic bisey olmaz Allah'in izniyle. yuregini ferah tut.Sabahta benim kahverengi lekelenmem oldu gittim bebekler iyiydi iğne oldum geldim ama hala var inşallah geçer bir son olmadığını söyledi ama
Sağol canım ya mehmet beyde hiçbir sorun yok dedi ama insan korkuyo yinede zıp zıplardı sabah onları öyle görünce rahatladım içimi rahatlattın teşekkür ederimgebeliklerde lekelenme gorulebiliyor genelde. cogul olunca tabi bir de. hic bisey olmaz Allah'in izniyle. yuregini ferah tut.
ohh iyi bebekler iyiyse inşallah sorun olmaz bir daha yaSabahta benim kahverengi lekelenmem oldu gittim bebekler iyiydi iğne oldum geldim ama hala var inşallah geçer bir son olmadığını söyledi ama