İnşallah cnm yaohh iyi bebekler iyiyse inşallah sorun olmaz bir daha ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm yaohh iyi bebekler iyiyse inşallah sorun olmaz bir daha ya
subat sonu gibi regl olucam, tupe baslayacagiz aksilik cikmazsa. artik asilama istemiyorum 2 kere denedik yeter bence.amaralli bu ay aşılamayı ne yaptınız :) Benim günüm yaklaşıyor bakalım :)
anestezi istedigin halde mi yapmiyorlarKızlar merhaba, pazartesi bana biyopsi yapılacak. Anestezi olmadan yapılıyormuş. Yaptıran var mı? Çok korkuyorum ((
Canım ben de de pıhtılaşma var. Hamilelik süresince bebe aspirini ve clexan iğne kullanıyorsun. İğne göbekten yapılıyor. Soruların olursa her zaman cevaplarım. Tedavin bebekli olur inşallah.Negüzel pozitif haberleri duyunca ikinci demeye bi adım da yaklaşıyorum genetik testlerim çıktı kromozomlar normal ama bende pıhtılaşması çıkmış bu sorunla karşılaşan var mı
Merhaba bendede pıhtılaşma var yeni öğrendik baharda 4.tüp denemeyi düşünüyoruz öncesinde bi tedavi uygulanıyomu öncekilerde sadece aspirin kullanmıştım tutunmadıCanım ben de de pıhtılaşma var. Hamilelik süresince bebe aspirini ve clexan iğne kullanıyorsun. İğne göbekten yapılıyor. Soruların olursa her zaman cevaplarım. Tedavin bebekli olur inşallah.
subat sonu gibi regl olucam, tupe baslayacagiz aksilik cikmazsa. artik asilama istemiyorum 2 kere denedik yeter bence.
sen dene ama yeniden. benim yaşım ilerliyor.
baslayinca tedaviye yaz ama buradan haberdar et bizi de.
Pıhtılaşma dereceleri farklı olabiliyor. Tedavi süreci aynı. Sadece transferden sonra kullandığın ilaçlara aspirin ve clexan iğne ekleniyor.Merhaba bendede pıhtılaşma var yeni öğrendik baharda 4.tüp denemeyi düşünüyoruz öncesinde bi tedavi uygulanıyomu öncekilerde sadece aspirin kullanmıştım tutunmadı
insallah canim beraber alalim pozitif sonuclari. Rabbim isteyen herkese nasip etsinaynı zamanlarda başlayacagız büyük hitimal . Hadi hayırlısı umarım ilk tüp bebek denemesinde tutar:)
Teşekkür ederimPıhtılaşma dereceleri farklı olabiliyor. Tedavi süreci aynı. Sadece transferden sonra kullandığın ilaçlara aspirin ve clexan iğne ekleniyor.
Çok çok az geliyo ilki gibi değil kaybolmaya başladı ikili test sonuçlarımda temiz çıkmış çok şükür allahıma öyle
Allah gönlüne göre versin canım inşallah ilk denemede tutar dualarım seninle sizinleinsallah canim beraber alalim pozitif sonuclari. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
oh ne güzel, gozun aydin rahatlamisindir.Çok çok az geliyo ilki gibi değil kaybolmaya başladı ikili test sonuçlarımda temiz çıkmış çok şükür allahıma öyle
insallah canim sağolasın. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sana da hayırla sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.Allah gönlüne göre versin canım inşallah ilk denemede tutar dualarım seninle sizinle